Görüş Bildir
Haberler
17 Mart Günlük 2017 Burç Yorumları

17 Mart Günlük 2017 Burç Yorumları

müstesna
18.03.2017 - 13:42

Başımıza ne geliyorsa Güneş-Satürn kare açısından geliyor galiba...

Bakalım yıldızlar 17 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Bu gece Güneş-Satürn kare açısı meydana gelecek. Ay yarın sabah Yay burcuna geçiyor. Bugün korkularınla yüzleşmen gerekebilir. Kendini köşeye sıkışmış hissettiğinde ilerleyebilmek için sezgilerine güvenmen gerek Sevgili Koç! Yapmayı düşündüğün yenilikler için ise kendine biraz zaman vermelisin bize kalırsa.

Boğa Burcu Günlük Yorum

Bu gece Güneş-Satürn kare açısı meydana gelecek. Ay yarın sabah Yay burcuna geçiyor. Son günlerde pozitifliğin ve canayakınlığın ilişkilerinde birçok değişime yol açmış olabilir. Bugün yaşanabilecek güven sorunları ve benzer hassasiyetler karşısında sakinliğini koruyabilirsen, içinde bulunduğun durumdan en az zararla çıkacaksın. Rehavete kapılma ve sezgilerine güven Sevgili Boğa!

İkizler Burcu Günlük Yorum

Bu gece Güneş-Satürn kare açısı meydana gelecek. Yarın sabah Yay burcuna geçen Yay senin ilişkiler evini aydınlatacak. Haydi hayırlısı diyelim Sevgili İkizler! Bugün beklediğinden de yoğun geçebilir ve yakınlarına gün bitiminde vakit ayırabilirsin. Yarım kalmış işleri halletmek için uygun bir zaman. Yenilikleri hayata geçirmek için ise acele edip, endişeye kapılmana gerek yok. Biraz daha beklemelisin bize kalırsa.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Maceraperestliğin üstünde ancak öyle bir zamandayız ki, karşılaştığın beklenmedik engeller yüzünden kabuğundan çıkmak istemeyebilirsin. Sakinliğini koruman gerek Sevgili Yengeç! Sana tavsiyemiz; özgüveninin kırılmasına izin verme! Bunlara zemin hazırlayan Güneş-Satürn kare açısı geçici sonuçta, öyle değil mi?

Aslan Burcu Günlük Yorum

Güneş-Satürn kare açısı gerçekleşiyor. Kendini baskı altında ve sınırlanmış hissedebilirsin. Kendinden hiç ummadığın o duygusallık da hala üstünde sayılır. Kısacası duygularının seni ele geçirip, karamsarlığa sürüklemesine izin verme Sevgili Aslan! Mantığına kulak ver ve kendine güvenmekten vazgeçme lütfen. Ne demişler; bu da gelir bu da geçer!

Başak Burcu Günlük Yorum

Ev ve aile meseleleri aklını kurcalıyor olabilir ancak akışına bırakmanın zamanı geldi de geçiyor. Meydana gelen Güneş-Satürn kare açısı, yakın ilişkilerinde bazı sorunların gün yüzüne çıkmasına sebep olabilir. Hissettiğin baskı karşısında umutsuzluğa kapılma Sevgili Başak! Belki bu sorunları gördüğün için bir gün şükredersin, kim bilir!

Terazi Burcu Günlük Yorum

Bu akşam senin planladığın gibi gitmeyebilir ve çevrendeki insanlarla aranda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Meydana gelen Güneş-Satürn kare açısı karşısında dikkatli olmalısın. Karamsarlık ve endişe sana hiç yakışmıyor sonuçta Sevgili Terazi! Ayrıca aklına takılan konularda soru sormaktan normal ne var?

Akrep Burcu Günlük Yorum

Güneş-Satürn kare açısı meydana geliyor ve bazı sınırlar seni her zamankinden daha çok rahatsız edebilir. Fevri davranmadığın sürece herhangi bir kayıp yaşamayacaksın. Dışarıdan yansıyan olumsuz enerjiye rağmen senin için kıpır kıpır ve bu günden keyif alıyorsun. Biz de pek anlayamadık ama ne mutlu sana Sevgili Akrep!

Yay Burcu Günlük Yorum

Ay yarın sabaha doğru senin burcuna geçiyor ve kendine vakit ayırmanın zamanı geldi Sevgili Yay! Bir süredir devam eden ilişkilerini masaya yatırabilir ve gözden geçirebilirsin. Güneş-Satürn kare açısından kaynaklı herhangi bir negatifliğin seni etkilemediğinden emin olmalısın. Yok ben uğraşamam dersen, yeni kararlar almak için biraz daha beklemeni tavsiye ederiz.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Sorular, sorular, sorular... Hem aşk hayatı, hem iş hayatı, hem gelecek! Ancak duygu ve düşüncelerini yakınlarınla paylaştığında rahatlayacaksın. Meydana gelen Güneş-Satürn kare açısı yüzünden kendini kısıtlanmış hissedebilir ve kaygılanabilirsin. Endişelerinin seni ele geçirmesine izin vermezsen bugünü en az zararla atlatacaksın. Mücadele ederek güçlenip, engelleri aşabilirsin Sevgili Oğlak!

Kova Burcu Günlük Yorum

Zihinsel anlamda yorulduğunu biliyoruz Sevgili Kova! Bugün çevrendeki insanlarla paylaşım içinde olabilir ve dertlerini hafifletebilirsin. İkili ilişkilerde çıkabilecek çatışmalar karşısında soğukkanlılığını koruyabilirsen, başımıza dert açan Güneş-Satürn kare açısı geçtiğinde kendine teşekkür edeceksin. Yenilikler için sabırlı olup beklemen gerek.

Balık Burcu Günlük Yorum

Bugün senin burcunda yer alan Güneş, Satürn ile kare açı meydana getiriyor. Kısacası bazı korkularınla yüzleşebilir, kendini baskı altında hissedebilirsin. Karşılaştığın engeller karşısında özgüvenini yitirmediğinden emin olmalısın. Yeni kararlar almakta zorlanacaksın ancak bu durum senin de menfaatine. Çünkü yenilikler için biraz beklemen gerek. Sezgilerine ve iç sesine kulak ver Sevgili Balık!

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
5
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın