Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları

müstesna
07.03.2017 - 14:40 Son Güncelleme: 05.04.2017 - 12:25

Ay Aslan burcunda, özgüvenimiz artarken hem kararlılığımızı hem de iç huzurumuzu pekiştirecek.

Bakalım yıldızlar 5 Nisan 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Aslan burcunda ve yaratıcılığını perçinleyecek gibi görünüyor. Yeteneklerini değerlendirmek isteyecek ve buna vakit ayıracaksın. Bugün risk almaya daha yatkın olabilirsin bu yüzden dikkatli olmalı ve hesap kitap işlerinde hata yapmamak için de özen göstermelisin. Büyük değişimler yaratacak o enerji sonunda sana ulaştı Sevgili Koç! Bir şeylerin adını koyma vakti geldi çattı diyebiliriz.

Boğa Burcu Günlük Yorum

Aslan burcundaki Ay aile evini aydınlatıyor ve bütün evcimenliğin üstünde Sevgili Boğa! Ailevi konularla ilgilenmen gerekebilir, özellikle geçmişten günümüze ulaşan meseleler seni meşgul edebilir. Bugünlerde sessiz sakin günleri geride bırakıp daha heyecan verici ve coşkulu bir sürece adım atıyorsun adeta. Bu arada aşk gündemine oturacak, haberin olsun.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Aslan burcunda ve senin iletişim evini aydınlatacak yani bazı haberler alman mümkün. Bugünlerde derin hislerine kulak veriyor ve onların seni yönlendirmesine müsaade ediyorsun. Hem aşk hem de arkadaşlık ilişkilerinin senin gözünde fazlasıyla önem kazandığı bir zamandasın Sevgili İkizler! İş hayatında ise bazı görüşmeler ve yeni anlaşmalar olumlu değişimlere sebep olabilir.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Biz de şaşırıyoruz ancak Aslan burcundaki Ay sayesinde bu aralar para aklını meşgul etmeyi başarıyor. Maddi konulara her zamankinden daha fazla vakit harcaman gerekebilir. İş hayatında daha hızlı yol katetmeden ve sorumluluklarını kolayca tamamlaman mümkün. Prensip edindiğin açık sözlülük ve samimiyet sayesinde birçok ilişkinde güzel gelişmeler olabilir Sevgili Yengeç!

Aslan Burcu Günlük Yorum

Ay senin burcunda ve bugünlerde birçok işini halletmen mümkün. Kendine olan güvenin artıyor ve kaygılarını bir adım geride tutabiliyorsun Sevgili Aslan! Özellikle geleceğe dair hedeflerin ve kariyer planlarında kararlılığın zirvede diyebiliriz. Mükemmeliyetçiliğini de normal seviyede tutabilirsen ne mutlu sana! Bu arada gündemin böylesine meşgulken ikili ilişkilerin de etkisini gösterebilir.

Başak Burcu Günlük Yorum

Aslan burcundaki Ay seni her zamankinden daha hassas ve hislerini de daha kuvvetli hale getirebilir. Bugün hiçbir şeyi aceleye getirmediğinden emin olmalı ve bazı meseleleri oluruna bırakmalısın. Çünkü manevi yönden hassasiyetin bu kadar yüksekken risk almanı istemeyiz Sevgili Başak! Bugünlerde gerek çevrendeki insanlar için gerekse kendini daha iyi ifade etmek için daima mücadele veriyorsun. Elinde olmayan bazı durumların seni ruhsal olarak sıkıştırmasına izin verme lütfen.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Aslan burcunda Ay sayesinde sıcaklığın, samimiyetin bir anda artıyor ve yaratıcılığın doruklarda! Hem aşk hem de arkadaşlık ilişkilerin sendeki bu güzel gelişmeyle seviye atlayabilir ve daha keyifli hale gelebilir Sevgili Terazi! İletişim yetersizliğinden dolayı ortaya çıkan sorunları kolayca çözebileceğine inanıyoruz.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Bugün dalgınlıklara karşı dikkatli olmalısın. İki yönetici gezegenin Mars ve Plüton yarın sabah saatlerinde üçgen açı oluşturacak ve hayatında birçok sürpriz gelişme olabilir. Hem daha güçlü hem de daha enerjik hissediyorsun Sevgili Akrep! Bugünleri doyasıya yaşayıp, tadını çıkarmalısın bizce. Bu güzel halet-i ruhiyen sayesinde hem ilişkilerinde hem de iş hayatında güzel yenilikler olacak.

Yay Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Aslan burcunda ve hem risk almaya hem de bazı yenilikler için somut adımlar atmaya hazırsın. Zihnini meşgul eden her ne varsa bu gidişle elinden kurtulamayacak. Tamamen odaklanıp çizdiğin başarılı yollar sayesinde zihnini meşgul eden hiçbir şeyin çözüme kavuşmadan elinden kurtulması mümkün değil gibi görünüyor Sevgili Yay! Bu motivasyonunu azaltacak her türlü şeyden uzak durmalı ve olumsuzlukları kendinden uzak tutmalısın.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Zihin gücün artıyor ve yaratıcılığın dorukta Sevgili Oğlak! Kişisel gelişimin ve geleceğe dair hedeflerin için güzel adımlar atabilirsin. Tutkularınla birlikte sorumluluklarının da artması kuvvetle muhtemel bize kalırsa. Bugünlerde gündemin fazlasıyla karışık ve yoğun çünkü hem iş hayatın hem de sosyal hayatın aynı anda yükselişte.

Kova Burcu Günlük Yorum

Aslan burcundaki Ay senin ilişkiler evini etkiliyor ve bir süredir aklını kurcalayan birçok konuyu aydınlığa kavuşturacaksın. Çevrendekilere her zamankinden daha çok sevgi ve şefkat göstermek isteyebilirsin. Çaba göstermek istiyor ve bunun için mücadele ediyorsun. Fedakarlıkların ve çabaların meyvesini verecek Sevgili Kova!

Balık Burcu Günlük Yorum

Senin burcunda gerileyen Venüs bazı meseleleri netliğe kavuşturman ve kesinleştirmen için seni zorluyor. Gereken düzeni sağlaman ve ne istediğine tam anlamıyla karar vermen gerekebilir Sevgili Balık! Bunları yapmak için de uygun bir zamandasın aslında. Yakın çevrendekiler duygusal yönünü bugünlerde daha iyi görebilir. Eğitim ya da tatil gibi uzun zamandır düşündüğün konular hakkında plan yapmaya hazırsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
434
300
172
96
57
52
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Missqoi Moi

Editor Akrep burcumusun acaba ? bu yakın tahminlerin oldukça şaşırtıcı doğrusu tebrikler. :)

müstesna

Yengeç 🤗

Pasif Kullanıcı

Akrep olarak "Neden hiçbir şey yolunda gitmiyor?" dedim doğrudur. Cidden de gitmiyor aq

Pasif Kullanıcı

yengeç yine havalarda