Görüş Bildir
Haberler
Güneşi Beklerken'den Aşk Çıktı!

Güneşi Beklerken'den Aşk Çıktı!

Meltem Sevim
08.01.2014 - 19:07

Güneşi Beklerken'den Aşk Çıktı!

'Güneşi Beklerken' dizisinde yakışıklılığıyla genç kızların dikkatini çeken Kerem Bürsin, dizide sevgilisini canlandıran Yağmur Tanrısevsin'le aşk yaşamaya başladı.

Rol aldıkları dizide iki sevgiliyi canlandıran Kerem Bürsin ve Yağmur Tanrısevsin gerçek hayatta da aşk yaşamaya başladı. Uzun süre Amerika'da oyunculuk eğitimi alan ve Eric Morris'in öğrencisi olan Kerem Bürsin, Türkiye'deki ilk oyunculuk deneyimine 'Güneşi Beklerken' dizisindeki 'Kerem' rolüyle yaşadı.

Yakışıklığıyla genç kızların dikkatini çeken Bürsin'in dizide sevgilisini oynayan Yağmur Tanrısevsin'le aşk yaşadığı ortaya çıktı. Türkiye'ye adapte olmaya çalışan Bürsin'e en büyük desteği Yağmur Tanrısevsin'in verdiği öğrenildi. İkilinin arkadaşlıkla başlayan ilişkileri de kısa süre sonra aşka dönüştü.

Birlikteliklerini basından gizleyen Bürsin ve Tanrısevsin'in aşklarını sadece yakın çevresi biliyor. Gözlerden uzak yerlerde buluşan çiftin çok mutlu oldukları konuşuluyor. Geçen günlerde Nişantaşı'nda esmer bir güzelle görüntülenen Bürsin'in ise hedef şaşırtmak için özellikle basının karşısına çıktığı iddia edildi.

Milliyet

Kaynak: http://haber.stargazete.com/magazin/d...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın