Görüş Bildir
Haberler
Güneş Çok Sinirli! 'Bunu Unutmayacağım'

Güneş Çok Sinirli! 'Bunu Unutmayacağım'

Fatih
24.07.2014 - 23:53

Güneş Çok Sinirli! 'Bunu Unutmayacağım'

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Chikhura karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere'ye 90 dakikası ve uzatmaları golsüz sona eren mücadelede penaltı atışları sonunda 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

Gürcistan temsilcisi karşısında toplam 180 dakika gol bulamayan yeşil beyazlılar Civelli ve Şamil'le de penaltı atışlarından yararlanamadı.

Bursaspor'un penaltı atışından tek golü ise Ozan Tufan'la geldi.

GÜNEŞ: BUNU UNUTMAYACAĞIM

Gürcü takımının teknik direktörü ve futbolcusu maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Türk gazetecilerin sorularını yanıtlamadı.

Ardından toplantı salonuna gelen ve Gürcü basın mensuplarının yoğun gürültüsünden rahatsız olan ve tepki gösteren Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 'Benim basın toplantım sizin değil. Sakin olun. Öncelikle böyle bir misafirperverlik yapan bir takım beklemiyorduk. Futbol bu değil. Bir basın toplantısında olanları ve bugün olanları doğru bulmuyorum. Gözlemci olması gerekiyor. Dün de aynı şeyler yaşandı. Sahada futbol oynanır biri kazanır biri kaybeder ama burada kavgayı ve ayrıştırmayı ortaya koydu. Sizlere, takıma veya hocasına Bursa'da negatif bir şey mi oldu. Biz bunu haketmedik. İki maçın sonunda Chikhura kazandı. Oyun olarak üstünlüğümüzü skora yansıtamadık. Maç bitti. Bir başka turda başka sonuçlar alınabilir. Ama ben bunu unutmayacağım. Çok maç kaybettim, çok maç kazandım. Bu şekilde kazanmayı ve kaybetmeyi doğru bulmuyorum. Başarılar diliyorum.'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gürcü Basınından Küstah Saldırı!..

Bursaspor'un UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere'ye elenmesinin ardından istenmeyen olaylar yaşandı.

Gürcü basın mensupları Şenol Güneş'in basın toplantısı sonrası Türk basın mensuplarına küfür ederek ortamı gerdi.

Bunun ardından Gürcü basın mensupları Türk basın mensuplarına kamera ve tripotlarla saldırdı. Doğan Haber Ajansı muhabiri Emre Koşak'ın başına kamerayla vuran Gürcü basın mensupları, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'unda gömleğini yırtarak diğer gazetecileri de darp etti.

Olayları eski Trabzonsporlu futbolcu Arçil Arveladze sakinleştirmeye çalışırken, basın mensupları tepkilerini dile getirdi.

UEFA'dan hiçbir gözlemcinin bulunmaması ve hiçbir polis ekibinin gelmemesiyle de bir skandala imza atılmış oldu.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0