Görüş Bildir
Haberler
Güneş: "Benim İçin Her Maç Kazanılması Gereken Maçtır"

Güneş: "Benim İçin Her Maç Kazanılması Gereken Maçtır"

Fatih
16.09.2015 - 20:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve oyunculardan Tolga Zengin, Skenderbeu maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, rakiplerini önemsediklerini belirtirken, iyi futbol oynayarak 3 puanı almak istediklerini söyledi.

İşte Şenol Güneş'in o açıklamaları;

Burada olduğumuz için çok mutluyuz. İyi başlayıp, iyi bitirmek istiyoruz. 3 puan bizim için de onlar için de bir ihtiyaç. Güzel bir maç olmasını bekliyorum. Cezalı Olcan, sakat Oğuzhan dışında bir eksiğimiz yok. Takım olarak en az onlar kadar disiplinli ve isteyerek 3 puanla ayrılmak istiyoruz'

''KİMİN OYNAYACAĞINI BEN DE BİLMİYORUM''

''Yarın kim oynayacağını ben de bilmiyorum. Yarın karar vereceğim. Herkes ilk 11'de oynayabilir. Kadrodaki herkesin hazır olması gerekiyor. Yarın için de nasıl bir 11 olacağını söyleyemem. Ama oynayacak olan en iyi oyuncular olacaktır. Takım olarak sahaya çıkacağız. Maçı kazanmak istiyoruz, diğer maçları düşünmüyoruz.''

''KAZANMAK İSTİYORUZ...''

''Oyuncular ve takımlar Avrupa'da yarışmak için çalışırlar. Önce Şampiyonlar Ligi, olmazsa Avrupa Ligi... Benim için her maç kazanılması gereken bir maçtır. Yarınki maçta da durum bu. Oyun disiplinine bağlı, kazanmak için oynayan, güzel futbol oynayan bir takım olup, kazanmak istiyoruz. İyi oyuncuları var, gruplara kaldılar. Onları da tebrik ediyorum. Onların da bize karşı kazanmak için oynayacaklarını biliyoruz. Buna hazır olacağız. Zirveye çıkmak çok önemlidir ama oraya gitmek için merdiven basamağına iyi basmak gerekir. Yarınki maçı kazanmak istiyoruz, onun için buradayız. Arnavut takımları ve Arnavut Milli Takımı son dönemde çıkışta. Yıldız oyuncu belki isim olarak yok ama takım olarak öne çıkıyorlar.''

Tolga Zengin ise, 'Yarınki maçı kazanalım ondan sonra başka hedeflerimize bakarız' dedi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...

"Bizden Çok Daha İyi Beşiktaş İle..."

"Bizden Çok Daha İyi Beşiktaş İle..."

Skenderbeu Teknik Direktörü Mirel Josa , UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nun ilk maçında yarın(17 Eylül) Beşiktaş ile ciddi ve kaliteli bir karşılaşma oynayacaklarını düşündüğünü belirterek, 'Takımım gereken hedefe ulaştı ve dolayısıyla çok rahat oynayacak' dedi.

Beşiktaş maçının hazırlıklarını Durres kentinde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayan Skenderbeu'da teknik direktör Josa, burada bir basın toplantısı düzenledi.

UEFA Avrupa Ligi grup mücadelelerinin kendileri için yeni bir tecrübe olacağını vurgulayan Josa, 'İlk defa UEFA Avrupa Ligi gruplarında oynayacağız. Karşımızda çok iyi ekipler var' şeklinde konuştu.

Beşiktaş karşısında, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımı ile oynadıkları UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu maçlarına oranla daha rahat olacaklarını kaydeden Arnavut teknik adam, şunları söyledi:

'Yarın oyunda olacak ekibimiz, gereken hedefe ulaştı. Dolayısıyla çok rahat oynayacak. Bizden çok daha iyi ve yüksek bütçeyle kurulan Beşiktaş'a karşı oynayacağız. Maçın ciddi ve kaliteli bir karşılaşma olacağını düşünüyorum.'

Mirel Josa, sakatlıktan yeni çıkan tecrübeli futbolcu Hamdi Salihi'nin Beşiktaş'a karşı oynayıp oynamayacağının sorulması üzerine ise, 'Hamdi Salihi, en önemli oyuncumuz ve o maça hazır' diye konuştu.

Beşiktaş, Skenderbeu ile yarın Elbasan kentindeki Elbasan Arena'da karşılaşacak. Maç, TSİ 22.05'te başlayacak.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0