Görüş Bildir
Haberler
Güneş: "Sıkıntılı Bir Durum Yok"

Güneş: "Sıkıntılı Bir Durum Yok"

Fatih
09.06.2015 - 20:42

Yurtdışından bu akşam dönecek olan başkan Fikret Orman ve Şenol Güneş, yarın tekrar bir araya gelerek ikinci görüşmeyi gerçekleştirecek.

Teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmak için tek yetkili olan başkan Fikret Orman adaylar arasında en somut adımları attığı Şenol Güneş ile anlaşmaya çok yakın görünüyor. Dün ilk görüşmeyi yapan ve toplantıda konuştukları şartları değerlendirmek için birbirine süre veren ikili, yarın tekrar bir araya geliyor.

'SIKINTILI BİR DURUM YOK, YARIN TEKRAR BİR ARAYA GELECEĞİZ'

Günlerdir kimseye açıklama yapmayan Şenol Güneş, Doğan Haber Ajansı'na (DHA) konuşarak Beşiktaş ile olan görüşmelerde sıkıntılı bir durum olmadığını ve yarın tekrar bir araya geleceklerini söyledi.

Beşiktaş ile anlaşıp anlaşmadığı spekülasyon konusu olan Şenol Güneş, DHA'ya yaptığı özel açıklamada, 'Beşiktaş ile görüştük ve fikir alışverişinde bulunduk. Başkan bize, biz de O'na fikirlerimizi söyledik. Tam olarak anlaştık diyemeyiz ama aradaki pürüzler halledilemeyecek şeyler değil. Başkan Fikret Orman ile yarın tekrar bir araya geleceğiz ve o görüşmeden sonra tablo daha da netleşir. Ama sıkıntılı bir durum görünmüyor' diye konuştu.

DHA

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0