Görüş Bildir
Haberler
Günlük Rutinine ve Alışkanlıklarına Göre Hangi Psişik Yeteneğe Sahip Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Günlük Rutinine ve Alışkanlıklarına Göre Hangi Psişik Yeteneğe Sahip Olduğunu Söylüyoruz!

Acaba psişik bir yeteneğin olsa bu ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak; sabah uyanır uyanmaz genellikle ne yaparsın?

2. Diyelim ki erkek / kız arkadaşına bir şey yüzünden çok kırıldın ve kızdın. Nasıl davranırsın?

3. Bunlardan hangisi canını daha çok sıkıyor?

4. Sence kızdığında seni en iyi anlatan renk bunlardan hangisi?

5. Sence hangi kelime seni en iyi tanımlıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiç tam aklından birini geçirirken birden aradığı ya da mesaj attığı oldu mu?

7. Peki sorunların altından nasıl kalkarsın?

8. Alışkanlıklar ise konu kötü alışkanlıkları da sormamız lazım: Sigara içiyor musun?

9. Son olarak; fırtınalı ve gök gürültülü bir havada sen ...?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Telepati!

Telepati!
www.themystica.com

Senin psişik gücün; insanların zihnini okumak olurdu! İletişime son derece açık birisin ve insanları anlamak ve analiz etmek de senin üstüne yok! Çevrendeki herkesi dinliyor, duygularını anlayarak onlara yardımcı olmaya çalışıyorsun. Bu durum seni zaman zaman yıpratsa da şikayetçi değilsin. İnsanları kitap gibi bir bakışta okuman biraz ürkütücü olsa da her insan; yanında onun her halini anlayan senin gibi bir dost/arkadaş/ sevgili olsun isterdi bu yüzden etrafındakiler çok şanslı!

Duru Görü!

Duru Görü!

Sen kesinlikle bir duru sezer olabilirsin! Dokunduğun ya da gördüğün bir objeden bir şeyler hissedip, anlam veremediğin hislere sık sık kapılıyor ve çeşitli tahminlerde bulunuyorsun. Hayır şu ana kadar başıma böyle bir şey gelmedi diye düşünüyorsan, kendini biraz daha gözlemle ve algılarını aç. Kesinlikle çok kuvvetli sezgilerin var belki de her şeyi bu kadar yoğun hissetmek seni korkuttuğu için bundan kaçıyorsundur!

Telekinezi!

Telekinezi!

Senin gücün objeleri hareket ettirebilmek olurdu! Bir şeylere tüm benliğinle odaklanabiliyor ve bir şeyi hedef olarak belirlediğinde gözün başka hiçbir şeyi görmüyor. Çok net ve ne istediğini bilen birisin bu da seni karakteri çok güçlü biri yapıyor. Aynı zamanda çok da açık sözlüsün bu durum zaman zaman çevrendekilerle sorun yaşamana neden olsa da bu özelliğinden vazgeçemiyorsun çünkü rol yapmaktansa her şeyi gerçek yaşamayı tercih ediyorsun.

Medyum!

Medyum!

Senin bir gücün olsa bu kesinlikle ölülerle konuşmak olurdu! Ruhani ve manevi duyguları son derece yüksek birisin, geçmişle sanki hiçbir zaman kopmayan bir bağın var bu yüzden zaman zaman içinde bulunduğun anı yaşamakta zorlanıyorsun. Sessiz ve sakin kendi halinde birisin bu yüzden fazla sosyallikten ve karmaşadan da hoşlanmıyorsun.

6. His!

6. His!

Senin psişik yeteneğin kesinlikle 6.hissin olurdu! Sezgileri çok güçlü birisin hatta bu yüzden olduğun zamanda ve yerde olmak yani anı yaşamak konusunda sana sıkıntı çıkarıyor. Ara sıra senden çok uzakta olan birinin bile ne hissettiğini anlayabiliyor, onun yaşadıklarını sanki sen yaşıyorsun. Bu sezgilerini kendin ve çevrendekileri korumak için kullanmayı tercih edersen hayat senin için daha da kolay olabilir. İnsanların duygularını hissetmekte hatta empati kurarak deneyimlemekte yeteneklidirler Şifacılık ile ilgili konularda çok başarılı olabilirler

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1103
375
218
86
73
51
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?