Görüş Bildir
Haberler
Günay Güvenç: "En İyi Kaleci Kimse O Gelsin, Savaşmayı Asla Bırakmam"

Günay Güvenç: "En İyi Kaleci Kimse O Gelsin, Savaşmayı Asla Bırakmam"

Beşiktaş Futbol Takımı'nın file bekçilerinden Günay Güvenç, siyah-beyazlı ekibin kalede hiçbir sorunu olmadığını ve bu mevkiye yeni bir oyuncu transfer edilmesinden çekinmediğini söyledi. Günay, 'Yeni bir kalecinin gelmesi sorun değil. Benim bundan hiç korkum yok. Gelsin ve savaşalım. Yabancı gelsin. En iyi kaleci kimse, o gelsin. Taraftarlarımız en iyisi kim diyorsa, o gelsin. David Ospina gelsin. Savaşmayı hiçbir zaman bırakmam' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siyah-beyazlı ekibin ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Belek'te AA muhabirine açıklamalarda bulunan Günay Güvenç, 'Bizim kalede hiçbir sorumuz yok. Transferde isterse 3 kaleci gelsin. Ben ve Tolga Zengin ağabey burada savaşmayı çok iyi öğrendik' dedi.

Takıma yeni bir kaleci alınacağı yönündeki haberlerin kendisini kesinlikle etkilemediğini vurgulayan Günay, 'Yeni bir kalecinin gelmesi sorun değil. Benim bundan hiç korkum yok. Gelsin ve savaşalım. Yabancı gelsin. En iyi kaleci kimse, o gelsin. Taraftarlarımız en iyisi kim diyorsa, o gelsin. David Ospina gelsin. Savaşmayı hiçbir zaman bırakmam' ifadelerini kullandı.

'Haksızlık Yapılıyor'

Genç file bekçisi, Beşiktaş'ta Tolga Zengin ve kendisine yönelik yapılan eleştirileri 'haksız' olarak değerlendirdi.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da kaleci mevkisinde zaman zaman sorun yaşadıklarını dile getiren Günay, 'Fernando Muslera, Volkan Demirel, Onur Kıvrak çok iyi kaleciler ancak onlar da hatalı goller yediler. Bizde Tolga Zengin ağabey bir maçta hata yapınca bedeli ağır oldu. Geçmişte yaşanan şeylerin bedeli neden bugüne yansıtılıyor?  Bugün Tolga ağabeyime, yarın bana, başka zaman da genç bir kardeşime olabilir. Bence çok haksız biz durum. Yine Rüştü Reçber ağabeye de aynısı yapıldı' diye konuştu.

"Avrupa'dan Elenmemiz, Belki Lig Şampiyonluğunu Getirecek"

"Avrupa'dan Elenmemiz, Belki Lig Şampiyonluğunu Getirecek"

Fenerbahçe'nin 1, Galatasaray'ın ise 11 puan önünde bulunduklarına değinen siyah-beyazlı kaleci, 'Galatasaray'a karşı büyük bir puan farkı oluştu ama yine de onlar bu yarışın içinde olacaklardır. Sezon daha bitmedi. Başarılı bir ilk devre geçirdik. UEFA Avrupa Ligi'nden elendiğimiz için de üzgünüz. Her şeyde bir hayır vardır. Belki Avrupa'dan elenmemiz sezon sonunda bize lig şampiyonluğunu getirecek. Şimdi sadece lige odaklanacağız ve şampiyon olmak istiyoruz' değerlendirmesinde bulundu.

'Tüm Camia Şampiyonluktan Bahsediyor'

Önlerinde uzun bir ikinci yarı olduğuna dikkati çeken Günay, 'Hep önümüzdeki maçı düşünelim. Taraftarlarımız, yapacağımız her maçı ayrı bir final olarak görsün. Bu şekilde adım adım giderek asıl büyük hedefe ulaşabiliriz. Şampiyon olmak istiyoruz ama farklı bir gözle bakıyoruz. Her maç ayrı bir final olacak ve sonunda şampiyonluk gelecek. Her maç önemli' diye konuştu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın