Görüş Bildir
Haberler
Gültekin Gencer: "Eto'o İmzayı Attı ve Gitti"

Gültekin Gencer: "Eto'o İmzayı Attı ve Gitti"

Enver K.
26.06.2015 - 16:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Fransa'ya giden Samuel Eto'o ile sözleşme imzalandığını söyledi.

Cezayirli kaleci Rais M'Bolhi'nin Antalya'ya geldiğini belirten Gencer, Eto'o'nun 7 Temmuz'daki imza töreninin ardından takımın Davraz'daki kampına katılacağını söyledi. Gencer, 'Eto'o imzayı attıktan sonra gitti. Problem yok. Benim kontrol edip, imza atmam gerekiyor' diye konuştu.

Süper Lig'e bir yıl aradan sonra yeniden yükselen Atalyaspor, prensipte anlaştığı Samuel Eto'o görüşmelerinin ardından transfer çalışmalarına hız verdi. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Eto'o'nun kulüple ilgili imzalaması gereken sözleşmeleri imzaladığını anlattı. Eto'o'nun menajerleriyle son görüşmeleri yapacaklarını aktaran Gencer, 'Son imzalar bana kaldı. Biz daha önce Eto'o transferiyle ilgili hiçbir taahhütte bulunmadık, hiçbir garanti vermedik. Eto'o imzayı attıktan sonra gitti.

Eto'o 7 Temmuz'da Antalya'ya gelecek ve imza töreni yapılacak. Eto'o'nun şahsıyla ilgili kulüple sözleşmesinde problem yok. Eto'o imzayı attı. Benim kontrol edip, imza atmam gerekiyor' diye konuştu.

Eto'o Davraz kampına katılacak

Samuel Eto'o'nun 7 Temmuz'da yapılacak imza töreni için sponsorluk anlaşması teklifi aldıklarını anlatan Gencer, 'Eto'o Antalyaspor'a hayırlı uğurlu olsun' dedi. Antalyaspor'da Rıdvan Şahin, Ondrej Celustka ve Samuel Eto'o olmak üzere 3 transferi gerçekleştirdiklerini belirten Gencer, Eto'o'nun 7 Temmuz'a kadar izinli olduğunu, ardından takımın Isparta Davraz'da yapılacak kampına katılacağını belirtti.

Ronaldinho ile görüşme yarın

Brezilyalı yıldız Ronaldinho transferinde görüşmelerin sürdüğüne değinen Gencer, futbolcunun kendisiyle yüz yüze görüşme talep ettiklerini söyledi. Ronaldinho'nun menajerliğini yapan ağabeyinin İstanbul'da olduğunu anlatan Gencer, 'Yarın Ronaldinho ile İstanbul'da görüşmeyi ümit ediyoruz. Görüşme neticesinde ortaya maliyet, rakamlar konacak. Sonra da sponsorluk görüşmelerimiz başlayacak. Her şeyi karşılaştırdıktan sonra şartlar olursa kulüp ve futbolcu açısından transferin gerçekleşmemesi için bir durum söz konusu değil' dedi.

M'Bolhi Antalya'da

Gencer, transfer çalışmaları kapsamında Cezayirli kaleci Rais M'Bolhi'nin de Antalya'ya geldiğini belirtti. Gün içersinde kendisiyle görüşeceklerini dile getiren Gencer, 'Kulüp şartlarına uyduğu takdirde transferimizi yapacağız' diye konuştu. İç transfer çalışmalarına da devam ettiklerini anlatan Gencer, mevcut kadroda sözleşmesi biten futbolcularla görüştüklerini kaydetti. Gencer, antrenör Yusuf Şimşek ile yaptığı toplantıda da transfer çalışmalarını değerlendirdiklerini, ihtiyaç duyulan mevkilere yapılacak transferler hakkında görüştüklerini belirtti.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0