Görüş Bildir
Haberler
Gültekin Gencer: "Bundan Sonra Hedef Artık Messi Oldu"

Gültekin Gencer: "Bundan Sonra Hedef Artık Messi Oldu"

Enver K.
03.07.2015 - 17:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalyaspor, Kamerunlu Samuel Eto'o'yu transfer edip Ronaldinho ile görüşmelerini sürdürürken Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, 'Bundan sonra hedef artık Messi oldu' dedi.

Başkanı Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gelecek yıl Antalyaspor'un kuruluşunun 50'nci yıldönümünü görkemli bir etkinlikle kutlayacaklarını açıkladı. Samuel Eto'o'nun transfer ücretinin sponsorlar tarafından karşılanacağını anlatan Başkan Gültekin Gencer, Kamerunlu golcünün transfer ücretinin bir bölümünün federasyondan alınan ayak bastı parası ile ödendiğini, bunun da ilerleyen zamanlarda sponsorlardan karşılanacağını dile getirdi. 

MBİLLA VE OFOEDU GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR 

Transfer çalışmaları kapsamında üç yabancı, 2 Türk olmak üzere 5 oyuncuyla sözleşme imzaladıklarını hpatırlatan Başkan Gencer, 3 yabancı futbolcuyla da görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Sol kanada ileriye yatırım olabilecek şekilde yabancı oyuncu transfer etmeyi düşündüklerini aktaran Başkan Gencer, Samsunsporlu Mbilla Etame ve Chikeluba Ofoedu ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Eto'o transferinde diğer futbolculardan farklı hiçbir prosedür uygulamadıklarını söyleyen Başkan Gencer, maliyetinin yüksek olduğu yönündeki tepkileri eleştirirken şöyle konuştu:

'HER YERDE ETO'O VE ANTALYASPOR KONUŞULUYOR'

'Eto'o'da, bundan sonra yapacağımız pazarlamayı düşünürsek, 3 milyon Euro'nun 30 milyon Euro olarak dönmemesi içten bile değil. Eto'o transfer olduktan sonra, 49 yıllık Antalyaspor tarihinde Antalyaspor ülke basınında birinci sayfaya hiç yerleşti mi? Onun dışında dünya basınını bu kadar meşgul etti mi? Her yerde şu anda Eto'o ile Antalyaspor konuşuluyor. Herkes birleşse, 50 milyon Euro harcasa Antalya ismini bu kadar dünya zirvesine yerleştiremez. Bu para ile pulla ölçülecek bir şey değil.' 

ETO'O BEREKETİ

Eto'o transferinin ardından kentte Antalyaspor'a ilginin arttığını vurgulayan Başkan Gencer, yapımı devam eden statlarındaki 42 locadan yılda 8,5 milyon lira hasılat yapmayı planladıklarını söyledi. Taraftarın kombine biletin satışa çıkacağı günü merak ettiğini anlatan Başkan Gencer, şöyle devam etti:

'Eto'o'nun garantisi sadece 42 loca. İddia ediyorum yarısına yakınını da yönetim kurulundaki arkadaşlarımız rezerve yaptırdı. Bunlar Eto'o bereketi. Bugün Eto'o olmasaydı, Süper Lig'e çıkmış olsaydık, bu heyecanı yaşar mıydı? Hem play off'tan Süper Lig'e çıkmamız hem de Eto'o transferinden sonra, ben bugün nereye gidersem gideyim, herkes kombine bilet soruyor. Bu sene Eto'o'dan dolayı maçlara geleceğini belirtiyorlar.'

RONALDİNHO'DAN SONRA MESSİ

Ronaldinho'nun transfer görüşmelerinde 1 yıllık teminat mektubu isteğine 12 aya yayılacak bir ödeme takvimi sunduklarını belirten Başkan Gencer, bu konuda şunları söyledi:

'İmzayı attıktan sonra gelecek, haber bekliyor. Zaten kendisi açıkladı. Bugün Messi'ye sormuşlar, (Sen mi büyüksün yoksa Ronaldinho mu) diye. Messi de, (Ronaldinho daha yaşıyor, ölmedi, futbolu bırakmadı) demiş. Yani bunun cevabı bu diye düşünüyorum.'

Başkan Gencer, 'Messi'yi transfer etmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna, 'Bizden sonra gelecek yönetim, 5 sene sonra Messi'yi Türkiye'ye, Antalyaspor'a getirir, diye düşünüyorum. Biz de onlardan bunu bekleriz. Artık hedef Messi oldu' cevabını verdi.

'ŞAMPİYONLUKTA 1 MİLYON EKSTRA EURO'

Başkan Gencer, son olarak Süper Lig'de bu sezonu ilk 8 sırada tamamlamayı hedeflediklerini, Eto'o'nun sözleşmesindeki bir maddede ise lig şampiyonluğunun kazanılması halinde 1 milyon euro ekstra bonusu olduğunu söyledi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın