Görüş Bildir
Haberler
Gülşen'de Bunlardan Fazlası Var!

Gülşen'de Bunlardan Fazlası Var!

Yaz Bi Kenara
14.09.2015 - 01:03

Türk Pop Müziği'nin Değerlenen Kadın Sanatçısı: ''Gülşen''!

Son 3 yılda Türk Pop Müziği'nde en çok konuşulan kadın sanatçı kuşkusuz Gülşen!

2011'e kadar rakiplerince tabir-i caizse kolay lokma olarak görülen Gülşen gelin görün şu anda piyasanın en değerli bayan vokallerinde başı çekiyor.

Gülşen'in yükselme dönemi bana göre 'Beni Durdursan Mı?' ile 2013'te başladı.Bütün yıl dinlenip, konuşulan albüm aynı yılın en çok satan albümü oldu.(100.000 kopya)

Çıkış şarkısı 'Yatcaz Kalkcaz Ordayım' büyük yankı uyandırdı ama Gülşen'in kariyerinin en iyi ilk 5 şarkısı listesi yapsam orda yeri yok.

Böyle güzel bir albümü nasıl olsa sattı, yılın en iyisi oldu diye düşünüp mü 3 kliple kapattı yoksa ayıracak bütçe mi yoktu pek anlamadım ben...

Gelelim 2015'te tüm yaz 'bangır bangır' dinlediğimiz albüme.Gülşen'in yükselme dönemi hala devam ediyor 'Bangır Bangır' albümüyle.

'Yükselme dönemi hala devam ediyor.' diyorum çünkü Gülşen, hala en iyi albümünü yapmadı!

Bu kadında bunlardan fazlası var.Eminim ki göreceğiz.

Son albümünde bir önceki albümle aynı matematikte yazılmış şarkılar var.Ama tadları farklı.Albüm ben bu yazıyı yazdığım sıralarda 2015'in en çok satan 2. albümü durumunda, sanıyorum 95.000 gibi bir satış rakamıyla hemde.

'Bangır Bangır'in klibi son 5 yılda çekilen en güzel kliplerden.(Yönetmen: Metin Arolat)

Gelelim ikinci klip 'Dan Dan'...'Amerika'da çekti', '150 bin dolara çekti' haberlerini duyunca 'sanırım Gülşen, Türkiye'nin en iyi klibini yaptı' dedim.Belki Türkiye'nin en iyi klibini yapmadı ama kendi kariyerinin en değerli işlerinden birini yaptı.(Bu arada Türkiye'nin 'en iyi klibi' unvanını taşıyacak bir klip yok hala.)

Gülşen'in bir bayan vokalle düet yapmasını hep çok istemişimdir.Mesela Hande Yener'le çok karizmatik bir iş çıkarabilirler.Ya da Bengü'yle çok kaliteli bir düet.

Gülşen'in kariyerinde olan artılardan bence en ilginci 2004 yılında çıkardığı ve 230.000 gibi bir satış rakamına ulaştığı 'Of...Of...' albümünün 2005'te yayınlanan 'Of...Of Remix' albümünün 100.000 satışı devirmesi.Albüm satmayan bir devirde 100.000 satan bir remix albümünün olması çok karizmatik değil mi?

Son klibinin finalinde 'devam edecek' yazıyor klibi bilmemde Gülşen fırtınası katlanarak 'devam edecek'!

*Dipnot: En sevdiğim albümü ''Önsöz''dür!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın