Görüş Bildir
Haberler
Gülşen Bubikoğlu'ndan Kartal Tibet'e Yeşilçam'ın Ünlü Oyuncularının Son Halleri

Gülşen Bubikoğlu'ndan Kartal Tibet'e Yeşilçam'ın Ünlü Oyuncularının Son Halleri

R.G.
15.06.2021 - 10:32 Son Güncelleme: 15.06.2021 - 10:37

Bir zamanların Türk sinemasına damgasını vuran, bazen güldüren bazen ağlatan, buram buram nostalji kokan Yeşilçam sineması... Yeşilçam'ın, zihnimize kazınmış usta oyuncularının o dönemlerdeki hâlleriyle son hâllerini bir arada görmek ister misiniz? O zaman haydi başlayalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Halit Akçatepe

1. Halit Akçatepe

2017 yılında aramızdan ayrılan Yeşilçam'ın gülen ve güldüren yüzü, Hababam Sınıfı'nın Güdük Necmi'si, Süt Kardeşler'in Ramazan'ı Halit Akçatepe; yetmişten fazla sinema filminde rol alan yıldız isimlerden.

2. Ayşen Gruda

2. Ayşen Gruda

Sanat dünyamızın önemli ismi Ayşen Gruda, son aylarına kadar ekranlarda görünmeye devam etti. 'Domates Güzeli' olarak bilinen başarılı oyuncu, 2019 yılında hayata gözlerini yumdu.

3. Tarık Akan

3. Tarık Akan

Yeşilçam denince akla gelen ilk isimlerden Tarık Akan, hayatının her döneminde ayrı bir karizmaya sahipti. Gülşen Bubikoğlu ile muhteşem ikili olan karizmatik jönümüz 66 yaşında hayatını kaybetti.

4. Filiz Akın

4. Filiz Akın

78 yaşında olmasına rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Filiz Akın, zarif yüzüyle sinema tutkunlarının hayranlığını kazanmaya devam ediyor.

5. Münir Özkul

5. Münir Özkul

Mahmut Hocamıza, Yaşar Ustamıza, Baba Yaşarımıza ve daha nicelerine can veren; Yeşilçam'ın babacan ismi Münir Özkul'u da 2018 yılında kaybetmiştik maalesef.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hülya Koçyiğit

6. Hülya Koçyiğit

Dönem dönem yaptığı politik açıklamalarla da gündeme gelen güzel oyuncu Hülya Koçyiğit, şu anda 73 yaşında.

7. Cüneyt Arkın

7. Cüneyt Arkın

Yeşilçam'ın en yakışıklı isimlerinden Cüneyt Arkın, sinemada canlandırdığı 'Malkoçoğlu' karakteriyle anılıyor. Bu yıl 83 yaşına giren Malkoçoğlu, hâlen karizmasını koruyor.

8. Fatma Girik

8. Fatma Girik

Fatma Girik'in ismi anıldığında aklımıza birçok tipleme geliyor; ağır abla da oldu, Anadolu kadını da... 2003 yılında da Gurbet Kadını adlı dizide hanımağayı canlandırmıştı. Zaman zaman asılsız haberlerin kurbanı olup gündem olan Girik, şu anda 78 yaşında ve 'Gayet iyiyim, sağlıklıyım!' diyor.

9. Kartal Tibet

9. Kartal Tibet

Ve işte yakışıklı jönlerden bir diğeri... Kartal Tibet. Tarkan filmindeki oyunculuğu hepimizin aklınıza kazınmıştı. Şu anda 83 yaşında olan Kartal Tibet, aldığı kilolardan dolayı uzun yıllardır oyunculuk yapamıyor fakat yönetmenliğini yaptığı filmler var.

10. Gülşen Bubikoğlu

10. Gülşen Bubikoğlu

Gülşen Bubikoğlu güzelliğiyle yıllara meydan okumaya devam ediyor! Aklımızı başımızdan alan bakışları hiç değişmeyen yetenekli oyuncu tam 66 yaşında!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
31
12
10
7
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Cüneyt Arın cidden yaşlanmış ama karizma hala var . Brad Pitt gibi adamdı .