Görüş Bildir
Duygu Nebioğlu’nun İddiası: Ünlü Gazeteci Uğur Dündar mı?
Duygu Nebioğlu, mahkeme kararıyla babasının Metin Akpınar olduğunu kanıtladıktan sonra ablasının babasının da ünlü bir gazeteci olduğunu iddia etmişti. Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre Nebioğlu’nun iddia ettiği isim Uğur Dündar. Dündar’a açılan babalık davası yakın zaman görülmeye başlanacak.
Reklam
Margot Robbie'nin Yeni Filmine Gelen Eleştiriler Büyüyor: 'Barbie'ye Gelen Tepkilerden Hiç Ders Almadı mı?
Margot Robbie'nin geçtiğimiz Oscar'da yaşadığı hayal kırıklığını hepimiz biliyoruz. Şimdiyse gözler güzel oyuncunun yapımcılığını üstlendiği İngilizcede 'live-action' diye tabir edilen canlı aksiyon 'Monopoly' filmine çevrilmiş durumda. Bazı eleştirmenlerse Robbie'nin 'Barbie' filminde yaptığı hatalardan ders almadığını söylüyor. Detaylar 👇
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'ya Meme Göndermesi Yaptığı İddiasına Ahmet Hakan'dan Sert Yorum
Ülkemizde bir ilke imza atan Serenay Sarıkaya, GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nü almak için gittiği ödül gecesinde giydiği dekoltesi elbisesiyle epey gündem yarattı. Sosyal medyanın yıkılmasınından bir süre sonra Cem Yılmaz'dan gelen Marty Feldman paylaşımı 'gönderme' olarak algılandı. Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan bugün köşesinde tam da bu konuya değinerek yazdığı yazıyla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
Reklam