Görüş Bildir
Haberler
Gülmeyi Unutanlar İçin Dev Hizmet: Adam Sandler'ın Kahkaha Garantili En İyi 17 Filmi

Gülmeyi Unutanlar İçin Dev Hizmet: Adam Sandler'ın Kahkaha Garantili En İyi 17 Filmi

cihan taştan
31.10.2020 - 07:00

Gülmeyi unutanlar için kahkaha garantili reçete Adam Sandler'dan! Ekranların sevilen komedyeni Adam Sandler'ın, modunuzu değiştirerek hayatınıza neşe katacak kahkaha dolu filmlerini listeledik. 

Not: Filmlerin sıralaması IMDB puanlarına göre yapılmıştır. Film açıklamalarında beyazperde'den yararlanılmıştır. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Hubie Halloween (2020)

17. Hubie Halloween (2020)

IMDb 5,2/10

Hubie Dubois, doğup büyüdüğü ve büyük bir sevgiyle bağlı olduğu Salem'de hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından alay edilen bir adamdır. İyi huylu biri olan Hubie'nin hayatı, kendisini Cadılar Bayramı gecesinde bir cinayet davasının merkezinde bulması ile bambaşka bir hal alır. Yaşanan cinayet, yapılacak kutlama için tehlike oluşturur. Memleketi için her şeyi yapmaya hazır olan Hubei, Cadılar Bayramı kutlamaları için zorlu bir göreve girişir.

16. The Week Of (2018)

16. The Week Of (2018)

IMDb 5,2/10

Hem oyuncu kadrosuyla hem de karakter dinamikleriyle dikkat çeken yapımın konusu şöyle: Çok farklı iki baba (Adam Sandler ve Chris Rock) çocuklarının düğünü için bir araya geldiğinde ters gidebilecek ne varsa ters gider. İki baba, aileleri ve birbiriyle uğraşırken bir yandan da düğünle ilgili her şeyi kontrol etmeye çalışırlar. Büyük gün gelene dek önlerinde uzun bir hafta vardır.

15. Sandy Wexler (2017)

15. Sandy Wexler (2017)

IMDb 5,2/10

Sandy Wexler, yetenekli insanları keşfetmeye çalışan bir menajerin hikayesini konu alıyor. 90'lı yıllarda Los Angeles'da çalışan Sandy, yetenek menajeridir. Kariyeri pek parlak ilerlemeyen Sandy, gerçekten yetenekli kişileri bulup ortaya çıkarmaya çalışır. Muazzam yetenekli bir şarkıcı olan Courtney Clarke'ı keşfeden Sandy, genç kadına aşık olunca hem özel hayatı hem de kariyeri bambaşka bir hal alacaktır.

14. Pixels (2015)

14. Pixels (2015)

IMDb 5,5/10

1980'li yılların unutulmaz figürleri Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamansoff ve Eddie 'Ateş Püskürten' Plant, atari salonlarında dünyayı binlerce kez kurtardılar ve şimdi dünyayı gerçekten kurtarmak zorunda kalacaklar. Uzaylılar atari oyunlarının video yayınlarını keşfedip bunları gerçek birer savaş ilanı zannederek video oyunları aracılığıyla Dünya'ya hücum ederler. Hükümetin video oyun kahramanlarından yardım istemekten başka şansı kalmamıştır.

13. The Do Over (2016)

13. The Do Over (2016)

IMDb 5,7/10

Absürt komedi filmlerinin yıldızı Adam Sandler, ülkemizde 'Yeni Hayat' ismiyle de çevrilen 'The Do Over' filmiyle keyifli bir komediye imza atmış. Filmde iki kafadarın kimlik dolandırıcılığı ile kendilerini ölü olarak gösterip yeni bir hayata adım atmaları ele alınıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Grown Ups Serisi (2010 - 2013)

12. Grown Ups Serisi (2010 - 2013)

IMDb 5,9/10

Büyükler, küçükken arkadaş olan ve 4 Temmuz hafta sonu için aileleriyle birlikte 30 yıldan beri ilk kez bir araya gelen 5 erkek hakkında dur durak bilmeyen bir komedi. İlerleyen yaşın büyümek anlamına geldiğini kim söyledi?

Oyuncu kadrosu ve eğlenceli tarzıyla gişede başarı yakalan serinin devam filmi, 2013 yılında 'Grown Ups 2' adıyla vizyona girdi. Kadrosunda Adam Sandler, Selma Hayek, Kevin James gibi yıldızları barındıran film, izleyenleri kahkahalara boğmayı başarıyor.

11. Bedtime Stories (2008)

11. Bedtime Stories (2008)

IMDb 6,0/10

Komedi dünyasının en sevilen isimlerinden biri haline gelen Adam Sandler, bu defa komedi ile fantastik unsurları birleştirerek sıra dışı bir filme imza atıyor. Gerçek Masallar'da iki küçük yeğenine anlattığı uyku öncesi öykülerin gizemli şekilde gerçeğe dönüşmeye başlaması üzerine hayatı sonsuza kadar değişen Skeeter Bronson adlı otel görevlisinin başına gelen serüven dolu eğlenceli olaylar serisi anlatılıyor. Fantastik, heyecan verici ve göz kamaştırıcı olarak betimlenen filmin çekimlerinde dünyanın en başarılı görsel efekt, özel efekt ve dublör yöneticilerinden yardım alındı.

10. Murder Mystery (2019)

10. Murder Mystery (2019)

IMDb 6,0/10

Evliliklerini canlandırmak için tatile çıkan bir çiftin başına gelen trajikomik hikayeleri konu alan film, New York'ta yaşayan bir polis ve eşinin Avrupa tatilini yakın planda inceliyor. İş nedeniyle sürekli erteledikleri tatile sonunda çıkmayı başaran çift, Avrupalı bir milyarderin partisine davet edilir. Parti sahibinin öldürülmesiyle bir anda cinayet şüphelisine dönüşen genç adam, kendisini aklamak için cinayeti çözmek durumunda kalır.

9. Funny People (2009)

9. Funny People (2009)

IMDb 6,3/10

George yaşamının en bahtsız haberini öğrenmiştir. Artık geriye dönüşü olmayan berbat bir yol onu bekler: Ölüm! İşini gayet iyi yapan, başarılı bir stand-up komedyenidir aslında. George, tedavi edilemez bir hastalığa yakalandığını öğrenince yıkılır. Artık 1 yıldan az ömrünün kaldığı kesinleşmiştir. Bir gece, aynı sahneyi paylaştığı ümit veren bir stand-up komedyeni olan Ira, varlığıyla onu büyülemiştir.

8. Spanglish (2004)

8. Spanglish (2004)

IMDb 6,4/10

Flor, kendine ve kızına daha iyi bir yaşam kurabilmek için Meksika'dan Los Angeles'a göç eder. Yaşadığı dil problemlerine rağmen John ve Deborah Clasky tarafından evlerinde temizlik işlerini yapmak üzere işe alınır. 

Ancak iş bulmak Flor'un hayatını kolaylaştırmaya yetmez. Hem dil bariyeri hem de kültür farklılığıyla baş etmek durumda kalan genç kadın, bir taraftan da Clasky ailesiyle uyum yakalamaya çalışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Click (2006)

7. Click (2006)

IMDb 6,4/10

Bir mimar olan Michal Newman'ın tipik bir orta sınıf ailesi vardır. Sevgi dolu, eşsiz karısı Donna, oğulları Ben ve kızları Samantha ve bir de sabit ziyaretçileri olan kendi ebeveynleriyle mutlu bir yaşantıları vardır. Tam bir işkolik olan Michael, işleri yüzünden ailesini sürekli ihmal eder. Alışveriş yaptığı bir mağazada şans eseri Morty ile tanışan Michael, tüm hayatını kontrol edecek mucizevi bir kumanda satın alır. Hem dram hem de komedi unsurlarını bir arada barındıracak macera, bu kumandayı satın almasıyla başlar.

6. Blended (2014)

6. Blended (2014)

IMDb 6,5/10

Orta yaşlardaki Lauren ve Jim eşlerinden ayrılmış, çocuklarıyla yaşayan yalnız ebeveynlerdir. Yolları bir nevi görücü usulü buluştuklarında kesişir ve bu kötü geçen buluşma sonrasında bir daha asla görüşmemeye yemin ederler. Ancak kader ikisi için de ağlarını çoktan örmüştür. İkisi de birbirinden habersiz çocuklarıyla yapacakları tatili planlamış ve Afrika'da bir safari tatil köyünde karşı karşıya gelmişlerdir. Bu tatilde aynı odayı paylaşmak durumunda kalmaları, durumun daha da fantastik bir hal almasına sebep olur. 

Adam Sandler ve Drew Barrymore gibi ünlü isimleri kadrosunda barındıran film, romantik komedi konusunda öne çıkan yapımlardan biri olmayı başarıyor.

5. Men, Women & Children (2014)

5. Men, Women & Children (2014)

IMDb 6,7/10

Chad Kultgen'in aynı adlı romanından uyarlanan film, lise çağında pornografiyi, internetin rahatlığı ile keşfeden bir nesli ve onların ebeveynleriyle yaşadıkları çatışmayı konu ediniyor. Komedi ve dram türündeki yapım, hayata dair birçok konuya dokunuyor.

4. First Fifty Dates (2004)

4. First Fifty Dates (2004)

IMDb 6,8/10

Gelmiş geçmiş en eğlenceli romantik komedilerden biri olarak gösterilen film, Hawaii'de gönül bağı kurmadan çapkınlık yapan bir adamın, Henry Roth'un, hayatını ele alıyor. Bu genç doktorun hayatı, güzeller güzeli Lucy Whitmore ile tanıştıktan sonra bambaşka bir hal alıyor. Aşkları henüz yeni başlamışken Lucy'nin hafıza sorunu ortaya çıkıyor. Henry, bu aşkı sürdürmek için her gün Lucy'i yeniden kendisine aşık etmek durumda kalır.

3. The Meyerowitz Stories (New and Selected) (2017)

3. The Meyerowitz Stories (New and Selected) (2017)

IMDb 6,9/10

Dağılmış bir aile, babalarının sanatsal çalışmalarını kutlayacakları bir etkinlik için New York'ta toplanır. Komedi ve dram türündeki başarılı yapım, yönetmen Noah Baumbach imzası taşıyor. Başrollerinde Adam Sandler, Ben Stiller, Emma Thompson, Dustin Hoffman gibi birbirinden yetenekli oyuncuları barındıran film, türünün en iyi örneklerinden biri olmayı başarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Happy Gilmore (1996)

2. Happy Gilmore (1996)

IMDb 7,0/10

Sporu konu alan filmlerden hoşlananları cezbedecek bir film: Mutlu Gilmore! İşleri ve spor hayatı pek de yolunda gitmeyen Happy Gilmore'un hazin öyküsünü konu alan filmde, gücünü kontrol edemeyen başarısız bir hokey oyuncusu yakın plana alınıyor. 

Borç batağında sürüklenirken hokey yeteneklerini golf sporunda kullanabileceğini fark eden Gilmore, hocasının yardımlarıyla kendisini geliştirir ve turnuvalara katılır. Aşk, aksiyon, para, rekabet ve hırs! Adam Sandler'ın kahkaha dolu başyapıtlarından biri...

1. Punch-Drunk Love (2002)

1. Punch-Drunk Love (2002)

IMDb 7,3/10

Barry Egan, 7 kız kardeşiyle yaşayan ve hayatı işten ibaret olan kendi halinde bir genç adamdır. Kadınlar konusunda doğuştan yeteneksiz olan Egan, günün birinde bir kadınla tanışır. Bu tanışma, kısa sürede filizlenen bir aşka dönüşür. Hem müzikleriyle hem de sıra dışı tarzıyla öne çıkan film, Paul Thomas Anderson imzası taşıyor. Romantik komedi sevenler kemerlerini bağlasın.

Film denilince aklınıza ilk gelen tür komedi oluyorsa sizleri şöyle alalım;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
10
8
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Veli Durak

Zohan'a Bulaşma var bir de :))

Gizem Yenikler

Severim filmleri eğlenceli.