Görüş Bildir
Haberler
Güldüğün Tweetlere Göre Senin Takıntın Ne?

etiket Güldüğün Tweetlere Göre Senin Takıntın Ne?

Trex
02.08.2016 - 11:14

Bu testimizde güldüğün tweetlere göre senin en büyük takıntının ne olduğunu söylüyoruz. Her şeye kolay kolay gülmeyiz. Güldüğümüz bir fıkra, bir cümle ya da bir görsel bilinçaltımızda yatanın ne olduğunu ve takıntılarımızı ele verir. Bu test senin hakkında çok şey söylüyor.  

Testimizde ilk 10 sorumuzda tweetleri 5 üzerinden puanlandırmanızı ( 0= kötü mizah 5 = çok iyi ) son 5 soruda da verilen iki tweetten hangisini daha komik bulduğunuzu soruyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu tweetlere 5 üzerinden puan ver. ( 0= Kötü mizah 5 = Kaliteli mizah )

1.

1.

2.

2.
İçeriğin Devamı Aşağıda

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.
İçeriğin Devamı Aşağıda

8.

8.

9.

9.

10.

10.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki bu tweetlerden hangisi komik?

11.

12.

13.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14.

15.

Bilgi!

Bilgi!

Güldüğün tweetlere göre sen bilgiye ve öğrenmeye çok önem veriyorsun! Cehalete karşı tahammülün neredeyse hiç yok. Öğrenmek senin için takıntı olmuş. Senin için öğrenme süreci hiç durmuyor. Bu durum başkalarının uğraşıp uğraşıp anlayamadığı şeyleri, sizin saniyeler içinde anlamanızı açıklıyor. Bir zihin düşünün ki, sürekli merak eden ve sürekli çalışan. Pırıl pırıl bir zihnin var. Hayatın öğrenmekle ve öğrendiklerini insanlara aktarmakla geçecek ;)

Seks!

Seks!

Güldüğün tweetler ve mizah anlayışın diyor ki seks senin takıntın olmuş. Tüm hayatını libidon yönelendiriyor desek yanlış olmaz. Ama bunun çok da farkında değilsin, aslında kimse de farkında değil.  Ama takılmışsın orada. Aklın gidip geliyor, gidip geliyor. Arada frenliyorsun kendini. Sonra yine birden aklın gidiyor. Senin için seks hep bir adım önde. Senin davranışlarını yönlendiren  libidon... Ve seks senin için eylemden öte.  Eylemden öte TAKINTI..  Takılmışsın bir kere ;)

Kaybetme Korkusu!

Kaybetme Korkusu!

Güldüğünüz tweetlere göre sizin en büyük takıntınız kaybetme korkusu! Kendinden çok büyük beklentileri olan biri olduğunu söylemek elzem ve bu hep böyleydi. Bu seni yıllar içinde eğitti ve zeki, başarılı bir yetişkin oldun. Fakat bu süreçte senin en büyük yardımcın zihnini kaplayan kaybetme korkusu oldu. Bu, zaman zaman kaygılanmana  neden olsa da, entelektüel ve yaratıcı insanın bu türden sorunları olması çok normaldir. Bazı konuları kafaya o kadar takıyorsun ki aşırı gereksiz mevzular bile sende büyük sorun haline geliyor. Kafanda kura kura kendini yiyip bitiriyorsun. Amiyane tabirle sana ilacını veriyorum: Salla gitsin.  Kafanda kurduklarını bir kenara atıp oyunu sen kurmalısın. Hamleyi sen yap, başkaları düşünsün. O zaman her şeyin çok daha kolay olacağını göreceksin ;)

Başkalarının Senin Hakkında Düşündükleri!

Başkalarının Senin Hakkında Düşündükleri!

Güldüğün tweetlere göre senin en büyük takıntın başkalarının senin hakkında düşündkleri ve söyledikleri! Bilinçaltını yaşadıkların ve gördüklerin inşa etmiş. İnsanlara güven olmayacağını çok iyi biliyorsun. Hayat yarışı içinde insanların acımazsız birbirinin üstüne bastığını üste çıkmak için türlü türlü iftiralar attığını çok iyi biliyorsun. Bu hayat tecrübesi sana takıntı olarak kalmış. Kim senin hakkında ne konuşuyor? Gerçekten bu canını çok sıkıyor.  Biraz salmalısın kendini. Bırak konuşan istediğini konuşsun. Kimseye bir şey beğendirmek zorunda değilsin. Kimse de sen başarılı olduktan sonra lafla sözle seni yıkamaz. Unutma güneş balçıkla sıvanmaz ;)

Aşk!

Aşk!

Güldüğün tweetlere göre senin bu hayattaki en önemli takıntın aşk! Aşkların sonunda hüsran da olsa sen her zaman risk alan bir insansın. Sen hayat enerjini aşktan alıyorsun. Aşk senin takıntın olmuş. Aşksız bir hayat senin için mümkün değil.  Sen doğadaki her şeye aşık olabilirsin. Bir kuşun sesine, akan suya, geceyi aydınlatan mehtaba, baharda yağan yağmura ya da bir sanat eserine ya da hayatını aydınlatan bir insana.. Tutkularının esiri olmuşsun ve bundan hiç pişman değilsin. Hayat seni, sen hayatı tespih yapmış sallıyorsunuz karşılıklı ve bunu becerdikçe daha da mutlu oluyorsun.  ;)

Yemek!

Yemek!

Verdiğin cevaplara göre senin en büyük takıntın yemek. Bilinçaltında bir yerlerde yemek fabrikası olabilir. Sürekli yemek düşünüyorsun. Doymak için değil tad almak için yiyenlerdensin zaten.  Senin sürekli açlılık hali değil. Sen dünyadaki nefis tatlara aşıksın. Leziz olan her şey senin için çok kıymetli. En kıytı köşede kalmış lokantaları, kebapçıları biliyor onlardan asla vazgeçmiyorsun. ;)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1364
415
332
266
118
108
63
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bu twetlerle seksi nasıl bağladın la birbirine

Gokhan Toprak

ben de onu düşünüyorum. o tweetlerde seks nerede?

esocan

libido dedi, seksli şeyler dedi. olmadı. verdiğim cevaplardan bunun çıkmasını ummuyordum.

Kimya Hatun

aynen hayal kırıklığına uğrattın bizi onedio

Ulaş Yıldıran

seks mi?! getir getir