Görüş Bildir
Haberler
Güldüğün Tweetlere Göre Hangi Komedyen Senin Ruh İkizin?

etiket Güldüğün Tweetlere Göre Hangi Komedyen Senin Ruh İkizin?

Bakalım sen mizah anlayışına göre hangi komedyenle ruh ikizisin? Haydi teste.

Not: 0= Kötü mizah  5= Kahkaha attım

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

10.

10.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cem Yılmaz!

Cem Yılmaz!

Mizah senin hayatının bir parçası olmuş durumda. Senin hayatından mizahı çıkartırsak bir şeyler eksik kalır. Ayrıca salt mizahı değil mizahın düşündürenini seviyorsun. Bu da aslında senin iyi bir mizah anlayışının yanında keskin bir zekâya da sahip olduğunu gösteriyor. Her insanın mizah anlayışı senin gibi olsa gülmekten kırılır geçeriz.

Tolga Çevik!

Tolga Çevik!

Senin mizah anlayışın oldukça keskin. İnsanlara ufak ufak iğneli laflar batırmaya bayılıyorsun. Aynı zamanda gözlem yeteneğin de oldukça gelişmiş durumda. Bunun üzerine yapılan mizahı da oldukça seviyorsun. Yeri geldiğinde lafı öylesine gediğine oturtacak bir yeteneğe sahipsin ki senin laf sokmalarına maruz kalan bir daha dışarı çıkamayabilir.

Ata Demirer!

Ata Demirer!

Kesinlikle kendinle çok barışık bir insan olduğunu söyleyelim peşin peşin. Kendinle mizah yapabilen ve bundan hiç gocunmayan birisin. Sende sıfır kibir, sıfır kapris var. Herkes senin gibi olabilse dünya gerçekten güllük gülistanlık bir yer olabilirdi. Aynı zamanda bir sempatiklik abidesi olarak da nam salmış durumdasın. İnsan senin yanında yaşlanmaz.

Yılmaz Erdoğan!

Yılmaz Erdoğan!

Senin mizah anlayışın kesinlikle hiciv temelli. Toplumun çarpıklıklarına oldukça fazla kafa yoran birisin. Ve bunları dile getirmekten de kaçınmıyorsun. Özellikle keskin zekanın ürünlerini böyle konular üzerinden mizaha dönüştürdüğünde insanlar seni ayakta alkışlıyor. Her eve senin gibi biri lazım.

Şahan Gökbakar!

Şahan Gökbakar!

Sen biraz sınırları olmayan bir insansın. Tırnak içinde ağır mizah sevdiğin bir gerçek. Ama şöyle söyleyelim en entel takılan bile içten içe sana gülüyor. Tasvip etmese bile kendini tutamadığı zamanlar olabiliyor. Çünkü sen aslında doğuştan komiksin. Tipik bir yurdum insanı olarak çevrendekileri de eğlendirmeyi iyi biliyorsun.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
433
315
193
98
36
34
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bayan kahkaha

güldürmediği için mi şahan gökbakar çıktı

koktengri

Türk olarak Cem Yılmaz,yabancı olarak Ricky Gervais beniö için en iyileri dunyada.

Pasif Kullanıcı

Tolga Çevik!

Xoxo

Keşke bana da Tolga Çevik çıksaydı ya