Görüş Bildir
Haberler
Güldüğün Tweetlere Göre Eğitim Seviyeni Söylüyoruz!

etiket Güldüğün Tweetlere Göre Eğitim Seviyeni Söylüyoruz!

Trex
28.06.2016 - 11:45

Bu testimizde güldüğünüz tweetlerden sizin eğitim seviyenizi söylüyoruz. Mizah zekanın yanında kültürel birikim de ister. Bu da tabi ki iyi bir eğitimle geliri. Kaliteli mizaha da elbette eğitimli insanlar güler ve kaliteli mizahı vasat mizahtan kolay ayırır. Testimizde ilk 10 sorumuzda tweetleri 5 üzerinden puanlandırmanızı ( 0= kötü mizah 5 = çok iyi ) son 5 soruda da verilen iki tweetten hangisini daha komik bulduğunuzu soruyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu tweetlere 5 üzerinden puan ver. ( 0= Kötü mizah 5 = Kaliteli mizah )

1.

1.

2.

2.
İçeriğin Devamı Aşağıda

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.
İçeriğin Devamı Aşağıda

8.

8.

9.

9.

10.

10.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki bu tweetlerden hangisi komik?

11.

12.

13.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14.

15.

Lise!

Lise!

Vay vay vaaay. Karşımızda fıkır fıkır şıkır şıkır biri var! Sen hangi yaşa gelirsen gel bir lise öğrencisi gibi hayattan zevk alacak ve ona tutunacaksın. Çünkü sen bu dünyaya maksimum zevk almak için gelmişsin. Senin mizah anlayışın genç ruhunla adeta özdeşleşmiş. Yaşlı ruhların gülmeyeceği şeylere gülebiliyorsun. Yani senin içindeki genç henüz ölmemiş. Ne olursa olsun yaşat onu ;)

Üniversite!

Üniversite!

Verdiğin cevaplara göre üniversite öğrencisisin sen! Her şeyden önce şu sıkıcı hayatta en önemli neşe kaynağının mizah olduğunu söylersek yalan olmaz. Senin çok iyi bir iletişim becerin var bu çok açık. Oldukça sağ duyulusun. Ayrıca olaylara ve kişilere de her zaman çok pozitif yaklaşıyorsun. Güldüğün şeyler kesinlikle boş değil.  Sana göre mizah bir yerlere ince mesajlar da vermeli. ;)

Yüksek Lisans!

Yüksek Lisans!

Mizahta master derecen var! Sen bu ülkenin ortalamasının çok çok üstünde bir mizah anlayışına sahipsin. Sen mizahı seven ama kolay kolay da gülmeyen birisin. Zekaya hitap etmeyen mizah senin için ölü mizah. Bunun nedeni de şüphesiz analitik düşünme becerilerinin yüksek olması. Sen bir kere çok zekisin, çok pratiksin. Her şeyin altından zekanla kalkıyorsun. Sıradan değilsin ;)

Doktora!

Doktora!

Sen tam anlamıyla zirvedesin! İnce bir mizah anlayışın var. Her şeye gülmüyorsun. İnanılmaz seçici bir insansın.  Ve en önemlisi öğrenmeyi çok seviyorsun ve daha çok daha çok öğrenmek için her şeyi yapıyorsun.  Tabii ki bu konuda da seçicisin. Gereksiz bilgiyle işin olmaz.  Senin gibi doktora seviyesinde mizah anlayışına sahip insanlar kolay yetişmiyor ;)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3242
1060
617
422
127
101
96
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furukan Abushiru

"Doktora!" çıktı. Sonundaki ünlem işaretine bakılırsa derhal doktora gitmemi söylüyor canına yanayım.

gwn

bu içeriği begenmeyen 54 kişi kesin ilkokul mezunu çıktı :D

Özlem Acaroglu

aynı tweetleri onbinkere görünce de pek gülünesi olmuyor ama neyse