Görüş Bildir
Haberler
Güldüğün Şeylere Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

etiket Güldüğün Şeylere Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

Trex
14.04.2016 - 11:09

Her şeye kolay kolay gülmeyiz. Güldüğümüz bir fıkra, bir cümle ya da bir görsel bilinçaltımızda yatanın ne olduğunu neye saplantılı olduğumuzu da ele verir. Bu test  bilinçaltınızın neye saplantılı olduğunu söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle mizahla aran nasıl?

2. Söyle bakalım. Hangi Devlet Bahçeli capsi daha komik?

3. Peki İlber Ortaylı capslerinden hangisi?

4. Bu videoya 10 üstünden kaç puan verirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Peki ya bu videoya kaç puan verirsin?

6. Peki hangisi bugüne kadar seni daha çok güldürmüştür?

7. Son olarak bu tweetlerden hangisi daha komik?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Neşe!

Neşe!

Senin bilinçaltında müthiş bir neşe var. Sendeki neşeyi depolayıp ülkenin tüm karamsar ve asık suratlı insanlarına enjekte etsek pamuk gibi toplum oluruz. Çocuklar gibi şen olmanın yanısıra hayata her zaman pozitif bakan bir insansın.  Hayat seni ne kadar dibe itse de başından çok kötü olaylar geçse de ayağını yere vurup suyun üstüne çıkmayı başarabiliyorsun. Çünkü bilinçaltında yatan neşe ve pozitiflik sana müthiş bir çoşku ve güç veriyor. Seni kolay kolay yıkmak mümkün değil .Yeter ki sen iste dağlar önünde titrer. ;)

Korku ve Endişe!

Korku ve Endişe!

Senin bilinçaltında sürekli bir korku gizli.  7/24 karabasan görüyorsun desek yalan olmaz. Hayatını endişelerin şekillendiriyor. Bazı konuları kafaya o kadar takıyorsun ki aşırı gereksiz mevzular bile sende büyük sorun haline gelmiş. Kafanda kura kura kendini yiyip bitiriyorsun. Amiyane tabirle sana ilacını veriyorum: Salla gitsin.  Kafanda kurduklarını bir kenara atıp oyunu sen kurmalısın. Hamleyi sen yap, başkaları düşünsün. O zaman her şeyin çok daha kolay olacağını göreceksin ;)

Öfke!

Öfke!

Senin bilinçaltında sonu gelmeyen bir öfke var. Her yerinden ateş fışkırıyor. Çok çabuk öfkeleniyor ve ejderha gibi insanlara alev saçıyorsun. Kimse seni kolay kolay karşısına almak istemiyor.  Her an birilerine paylayacaksın diye beklenti içindeler. Sen bir şirkette yönetici olsan, üç güne çalışan kalmaz :) Neden böylesin? Elbette son derece rasyonel sebeplerin var. Zamanında insanlardan çok zarar gördün ve bir şekilde bilinçaltına attın. Bunlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Herhangi bir problem karşısında  içine atmak yerine anında tepkini koyarsan ileride bu tip sıkıntılar yaşamazsın emin ol :) Ayrıca bu öfkeyle eş dost da çevrende durmaz. İleride yalnız kalırsın.  Sen ortalamanın çok üstünde  güçlü bir insansın, her türlü haksızlığa karşı dik durabilirsin fakat şu öfkeyi bir kenara bırakırsan her şey daha da güzel olacak ;)

Aşk!

Aşk!

Senin bilinçaltında derin ve tutkulu bir aşk var. Şarkı diyor ki:

Zaten aşklar hep yalan dolan

Sonu hep sızı hüsran

Geriye kalan ardından yalnızlık olsada 

Sana değer.. 

Evet aşkların sonunda hüsran da olsa sen her zaman risk alan bir insansın. Sen hayat enerjini aşktan alıyorsun.  Sen doğadaki her şeye aşık olabilirsin. Bir kuşun sesine, akan suya, geceyi aydınlatan mehtaba, baharda yağan yağmura ya da bir sanat eserine ya da hayatını aydınlatan bir insana.. Tutkularının esiri olmuşsun ve bundan hiç pişman değilsin. Hayat seni ,sen hayatı tespih yapmış sallıyorsunuz karşılıklı ve bunu becerdikçe daha da mutlu oluyorsun.  ;)

Seks!

Seks!

Senin bilinçaltında seks var. Tüm hayatını libidon yönelendiriyor desek yanlış olmaz. Ama bunun çok da farkında değilsin, aslında kimse de farkında değil.  Senin için seks hep bir adım önde. Senin davranışlarını yönlendiren  libidon... Ve seks senin için eylemden öte.  Verdiğin cevaplar bilinçaltının  seksle dolup taştığını söylüyor. Cinsellik sana ilham veriyor ama arada nefes al, bir derlen toparlan kendine gel :)

Yemek!

Yemek!

Verdiğin cevaplara göre senin en büyük takıntın yemek. Senin bilinçaltın diyor ki şappır şuppur ye onu. Öyle bir dil var ki sende ressamın fırçası, yazarın kalemi, bir müzisyenin notaları gibi kullanıyorsun desek yalan olmaz. Bilinçaltında bir yerlerde yemek fabrikası olabilir. Sürekli yemek düşünüyorsun. Senin sürekli açlılık hali değil. Sen dünyadaki nefis tatlara aşıksın. Leziz olan her şey senin için çok kıymetli. En kıytı köşede kalmış lokantaları, kebapçıları biliyor onlardan asla vazgeçmiyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1793
1281
522
294
199
147
123
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
merve_agann

Seks çıktı sadasda.

CAOTiK

bu testin sonucunda böyle bir sonuç ilginç.bilinç altımda sex varmış.... ziraa bunun için bilinç altıma inmeye gerek yoktuki, üstündede O var :))