Görüş Bildir
Haberler
Güldüğün Fotoğraflara Göre Ruh Yaşını Söylüyoruz!

etiket Güldüğün Fotoğraflara Göre Ruh Yaşını Söylüyoruz!

Trex
30.11.2016 - 18:43

Bu testimizde sana 10 fotoğraf gösteriyoruz ve fotoğrafları ne kadar komik olduğunu puanlamanı istiyoruz. Testin sonunda ruhunun yaşını öğreneceksin!

1= Komik değil   4= Kahkaha attım

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Genç Bir Ruha Sahipsin!

Sen Genç Bir Ruha Sahipsin!

Verdiğin cevaplara göre sen genç bir ruha sahipsin. Senin kaç yaşında olduğunu bilmiyoruz ama şundan eminiz sen hangi yaşa gelirsen gel, hep genç kalacaksın. Dört mevsim bahar yaşıyor gibi kıpır kıpırsın. Seninle takılan kişinin 7/24 bitmeyen bir enerjisi olmalı. Seninle takılan kişi, senin gençlik ateşinden yorulur. Sen yaşlanmazsın, o ruhtan bize de iki tane versene :)

Sen Olgun Bir Ruha Sahipsin!

Sen Olgun Bir Ruha Sahipsin!

Verdiğin cevaplara göre sen olgun bir ruha sahipsin! Sen bu dünyayla alakalı bazı şeylerin farkındasın artık. Olaylar karşısında soğukkanlı davranıyorsun. Aceleci değilsin. Ölçüp biçip tartıyorsun. Seni kolay kolay sinirlendirmek de mümkün değil. Olgunluk her yerinden kendini belli ediyor. Daha temkinlisin ve bağışlayıcısın. Hayallere kapılmayan bir realistsin. Detaylarda vakit kaybetmiyorsun. Senin için önemli olan sonuca gitmek. Sen artık olmuşsun. Senin hayat arkadaşın olacak kişi dünyanın en şanslı insanlarından biri ;)

Sen Bilge ve Yaşlı Bir Ruha Sahipsin!

Sen Bilge ve Yaşlı Bir Ruha Sahipsin!

Verdiğin cevaplara göre sen bilge ve yaşlı bir ruhsun. Yanlış anlama hemen. Senin fiziksel yaşından bahsetmiyoruz. Belki yaşın küçük ama hayat tecrüben oldukça fazla. Belki ardında koca bir ömür bırakmadın ama çok iyi dinleyen ve ders çıkaran birisi olduğun için, çevrenden gördüklerini, duyduklarını hayatına mükemmel bir şekilde uyarlıyorsun. Bunlardan edindiğin derslerle kendine ışık tutup yol çizebiliyorsun. Adeta kendi kendinin doktorusun. Büyük hatalar yapmadan da sonuca gidebiliyorsun. İnsanların sık sık danışabileceği bir dost gibisin.  Zor günlerde sana koşmak lazım :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
827
409
269
216
72
71
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ada Doro

Bunlar mı komik fotoğraf amk. Bu arada ne zaman komik fotoğraflar temalı içerik hazırlasanız hep aynı şeyleri önümüze koyuyorsunuz. Fotoğrafların yarısı mağa... Devamını Gör

subarusever

ŞU AMKMUN TOTOŞLARINI HERYERDE GÖRMEK ZORUNDA MIYIM LAN!!!

Erdem Eren

Bugüne dek gördüğüm en leş test. Hepsine 1 verip de genç ruhlu çıkmak nedir ? Edit: Sırf denemek için hepsine 4 verdim yine genç ruhlu çıktı. Dedim ya, test ... Devamını Gör