Görüş Bildir
Haberler
Güldüğün Capslere Göre Ruhunun Yaşını Söylüyoruz!

etiket Güldüğün Capslere Göre Ruhunun Yaşını Söylüyoruz!

Trex
11.09.2016 - 00:08

Bu testimizde güldüğünüz capslerden ruh yaşınızı söylüyoruz. Testimizde ilk 10 sorumuzda capsleri 5 üzerinden puanlandırmanızı ( 0= kötü mizah 5 = çok iyi ) son 5 soruda da verilen iki capsten hangisini daha komik bulduğunuzu soruyoruz.

Not: Tabii ki şu an bazı capslere ilk gördüğünüz anki kadar gülmüyorsunuz. Zamanla her şey gibi capsler de eskiyor. Capslere ilk gördüğünüz zamanki gibi puan verirseniz sonuçlar daha sağlıklı olur ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu capslere 5 üzerinden puan ver. ( 0= Anlamadım 1= Çok kötü mizah 5 = Kaliteli mizah )

1.

1.

2.

2.
İçeriğin Devamı Aşağıda

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.
İçeriğin Devamı Aşağıda

8.

8.

9.

9.

10.

10.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki bu tweetlerden hangisi komik?

11-A

11-A

11-B

11-B
İçeriğin Devamı Aşağıda

12-A

12-A

12-B

12-B

13-A

13-A

13-B

13-B
İçeriğin Devamı Aşağıda

14-A

14-A

14-B

14-B

15-A

15-A
İçeriğin Devamı Aşağıda

15-B

15-B

Sen Çocuk Ruhuna Sahipsin!

Sen Çocuk Ruhuna Sahipsin!

Verdiğin cevaplara göre sen çocuk ruhuna sahipsin! Senin dupduru, temiz, saf ve bozulmamış bir ruhun var. Hiç kirlenmemişsin. Zihnin tertemiz. Sen tam bir iyimsersin. Başına kötü bir şey de gelse  iyiye yorabiliyorsun. Pozitifsin ayrıca, senin manyetik alanına giren rahatlıyor. İnsanların mutluluk kaynağı oluyorsun. Çoğu kişi senin yanından ayrılmak istemiyor. Herkes senin gibi biri ömür boyu yanında olsun ister. ;)

Sen Genç Bir Ruha Sahipsin!

Sen Genç Bir Ruha Sahipsin!

Verdiğin cevaplara göre sen genç bir ruha sahipsin. Senin kaç yaşında olduğunu bilmiyoruz ama şundan eminiz sen hangi yaşa gelirsen gel, hep genç kalacaksın. Dört mevsim bahar yaşıyor gibi kıpır kıpırsın. Seninle takılan kişinin 7/24 bitmeyen bir enerjisi olmalı. Seninle takılan kişi, senin gençlik ateşinden yorulur. Sen yaşlanmazsın, o ruhtan bize de iki tane versene :)

Sen Olgun Bir Ruha Sahipsin!

Sen Olgun Bir Ruha Sahipsin!

Verdiğin cevaplara göre sen olgun bir ruha sahipsin! Sen bu dünyayla alakalı bazı şeylerin farkındasın artık. Olaylar karşısında soğukkanlı davranıyorsun. Aceleci değilsin. Ölçüp biçip tartıyorsun. Seni kolay kolay sinirlendirmek de mümkün değil. Olgunluk her yerinden kendini belli ediyor. Daha temkinlisin ve bağışlayıcısın. Hayallere kapılmayan bir realistsin. Detaylarda vakit kaybetmiyorsun. Senin için önemli olan sonuca gitmek. Sen artık olmuşsun. Senin hayat arkadaşın olacak kişi dünyanın en şanslı insanlarından biri ;)

Sen Bilge ve Yaşlı Bir Ruha Sahipsin!

Sen Bilge ve Yaşlı Bir Ruha Sahipsin!

Verdiğin cevaplara göre sen bilge ve yaşlı bir ruhsun. Yanlış anlama hemen. Senin fiziksel yaşından bahsetmiyoruz. Belki yaşın küçük ama hayat tecrüben oldukça fazla. Belki ardında koca bir ömür bırakmadın ama çok iyi dinleyen ve ders çıkaran birisi olduğun için, çevrenden gördüklerini, duyduklarını hayatına mükemmel bir şekilde uyarlıyorsun. Bunlardan edindiğin derslerle kendine ışık tutup yol çizebiliyorsun. Adeta kendi kendinin doktorusun. Büyük hatalar yapmadan da sonuca gidebiliyorsun. İnsanların sık sık danışabileceği bir dost gibisin.  Zor günlerde sana koşmak lazım :)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1714
567
387
370
117
90
82
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sizem Zeybek

Yazmışsınız iğrenç esprileri yaşlı diyorsunuz. Sıçarım öyle espriye.

Pasif Kullanıcı

hayır bilge ve yaşlı bir ruha sahip değilim, sadece mizahtan anlıyorum.

outland

Sen Bilge ve Yaşlı Bir Ruha Sahipsin! Verdiğin cevaplara göre sen bilge ve yaşlı bir ruhsun. Yanlış anlama hemen. Senin fiziksel yaşından bahsetmiyoruz. Bel... Devamını Gör