Görüş Bildir
Haberler
Gülben Ergen'den Çok Konuşulan Estetik İtirafı

Gülben Ergen'den Çok Konuşulan Estetik İtirafı

Son dönemde kendi adını taşıyan markasıyla;  sabun, fırça ve tonik ile kozmetik sektörüne giren ve ürün reklamlarında annesi Gülser hanımı oynatan Gülben Ergen, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Seyhan Erdağ'ın 'Süper Pazar' programına konuk oldu. İşte Ergen'in sürpriz açıklamaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz,' açıklamalarının yanı sıra Seren Serengil'le olan polemik haberleriyle gündemden düşmeyen Gülben Ergen, Seyhan Erdağ'ın sunduğu Süper Pazar programına konuk oldu.

Gülben Ergen Kendi Adıyla Kozmetik Markası Kurdu

Gülben Ergen Kendi Adıyla Kozmetik Markası Kurdu

Son dönemde kendi adını taşıyan sabun, fırça ve tonik ile kozmetik sektörüne giren ve ürün reklamlarında annesi Gülser hanımı oynatan Ergen, annesinin reklamlardan para almadığını kendisine çeşitli ürünler hediye ettiklerini açıkladı.

Gülben Ergen'in Yılmaz Erdoğan'ın abisi Mustafa Erdoğan'la olan evliliğinde 3 erkek çocuğu var. Ancak Ergen, 49 yaşında olmasına rağmen gençliğini ve güzelliğini koruyor.

"Estetik Zamanım Geldiği Zaman Ben de Yaptıracağım"

"Estetik Zamanım Geldiği Zaman Ben de Yaptıracağım"

Estetik konusunda büyük konuşmak istemediği söyleyen Gülben Ergen, 'Benim mesleğim güzel olmayı gerektiriyor. Estetik zamanım geldiği zaman ben de yaptıracağım,' dedi.

Bu açıklamalar sonrasında sevenlerinin aklına, Gülben Ergen'de mi estetikli güzeller kervanına katılacak,  sorusu geldi.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?