Görüş Bildir
Haberler
Guardiola: "Mourinho Rekabeti Beni Daha İyi Bir Teknik Direktör Yaptı"

Guardiola: "Mourinho Rekabeti Beni Daha İyi Bir Teknik Direktör Yaptı"

Bu sezon İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'yi çalıştıracak olan teknik adam Guardiola, düzenlediği basın toplantısında Mourinho sorusuna 'Büyük teknik adamlara karşı oynadığım maçların bana büyük yardımı dokunuyor ve Jose de o büyük teknik adamlardan biri. Mourinho'ya karşı edindiğim tecrübeler beni daha iyi bir teknik direktör haline getirdi.' şeklinde yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Manchester City Menajeri Pep Guardiola yeni takımıyla ilk basın toplantısını düzenledi.

Bayern Münih'te geçirdiği üç sezonun ardından, kendisini Barcelona günlerinden bu yana isteyen Manchester City'nin teklifini kabul eden Guardiola, Premier Lig'in zorluklarına adapte olmaya çalışacak.

Pep, Manchester United'la anlaşan Jose Mourinho'yla ilgili sorulara soğukkanlı yanıtlar verirken 'Birbirimize karşı birçok maça çıktık. Büyük teknik adamlara karşı oynadığım maçların bana büyük yardımı dokunuyor ve Jose de o büyük teknik adamlardan biri. Onlara karşı oynamak benim seviyemi daha yukarıya çıkarıyor. Mourinho'ya karşı, Almanya'dayken Jürgen Klopp'a karşı edindiğim tecrübeler beni daha iyi bir teknik direktör haline getirdi.' şeklinde konuştu.

43 yaşındaki teknik adam, son günlerde eleştiri oklarının hedefi olan Raheem Sterling'e ise sahip çıtkı. Guardiola, 'Ona ödenen para her zaman insanların aklında olacağı için bu onun için bir problem. Onunla çalışmayı, ona yardımcı olmayı ve ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu göstermeyi dört gözle bekliyorum. Aynı zamanda Joe Hart ve diğer İngiliz oyuncular için de aynı şey geçerli.' dedi.

Pep Guardiola, Yaya Toure'nin önemli bir oyuncu olduğuna vurgu yaparak, Fildişi Sahilli yıldızı takımda tutabileceğinin de sinyallerini verdi.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın