Görüş Bildir
Haberler
GTA 5'i yeni indirenleri bekleyen büyük sürpriz: Mail aktivasyon sorunu!

GTA 5'i yeni indirenleri bekleyen büyük sürpriz: Mail aktivasyon sorunu!

Batu Yasin
25.05.2020 - 15:52

Bi bitmediniz be: GTA 5 oyuncuları mail aktivasyon sorunu sebebiyle biraz daha beklemek zorunda kalabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rockstar’ın 2013 yılında piyasaya sürülen ve 7 yıldır rekorlar kıran oyunu GTA 5, dün akşam Epic Games Store’da kısa süreliğine ücretsiz oldu ve oluşan yoğunluktan dolayı uzun süre Epic Games'e ulaşımda saatlerce sorun yaşandı. Sabah saatlerine doğru fırsat bulup oyunu indiren kullanıcıları yeni bir sürpriz bekliyordu. 

Oyuna giriş yapabilmek için yapımcı Rockstar, sizden kısacası mail adresini kaydetmenizi ve göndereceği maili onaylamanızı istiyor. Buraya kadar bir sorun yok. Fakat sistem tarafından gönderilecek bu mail birçok kullanıcıya saatlerdir gönderilemedi. Sosyal mecralarda konuyla alakalı birçok şikayet söz konusuyken, çok az kullanıcıya söz konusu mailin ulaştığı biliniyor. Konuyla alakalı an itibariyle oyunun resmi kanallarından bir açıklama yapılmazken, bekleyişin ne kadar daha süreceği belirsizliğini koruyor.

Ayrıca oyuna giriş sırasında bir google teknolojisi olan reCAPTCHA güvenlik kontrolü de yaklaşık 2-3 dakikalık test süresiyle insanların sabrını bir o kadar zorlamakta. (reCAPTCHA: Hani şu robot olmadığınıza ikna etmeye çalıştığınız arkadaş.)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın