Görüş Bildir
Haberler
Grinin Elli Tonu Serisi ve Filmi hakkında Merak Edilenler

Grinin Elli Tonu Serisi ve Filmi hakkında Merak Edilenler

Sihirli Düşler
06.01.2015 - 14:50 Son Güncelleme: 08.01.2015 - 16:21

“Grinin Elli Tonu”, “Karanlığın Elli Tonu” ve “Özgürlüğün Elli Tonu” üçlemesinin ilk kitabı ve Sinema Filmi hakkında

Grinin Elli Tonu - 13 Şubat 2015 sinemalarda olucak ve merakla bekliyoruz,Peki gerçekten bizleri seyirci olarak neler bekliyor , filme gitmeden önce bilgilendirme iyi gelicektir.

Dünya’da ve Türkiye’de deli gibi konuşulan, dilden dile paylaşılan, Haziran 2011’de yayınlandığından bu yana 37 ülkede 40 milyondan fazla satarak Harry Potter’ı bile geçen bir kitap: “Grinin Elli Tonu” (Fifty Shades of Grey)

“Grinin Elli Tonu”, “Karanlığın Elli Tonu” ve “Özgürlüğün Elli Tonu” üçlemesinin ilk kitabı.

“Çenemi tuttu ve beni var gücüyle öptü. Tutkuyla, yalvarır ve birşey ister gibi. İstediği neydi? Bilmiyordum. Beni nefessiz bırakmıştı.

Ciddi bir yüzle, gözlerimin içine bakarak “Beni… bir daha… sakın… bırakma” diye yakardı.”*

-Anastasia Grey

İçeriğin Devamı Aşağıda

Grinin Elli Tonu

Grinin Elli Tonu

Genç, güzel ve masum bir edebiyat öğrencisi röportaj yapmak için Grey adında çekici bir ile bir araya gelir. Genç kız adamın cazibesine kapılır ve onunla birlikte olmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Grey de buna razıdır fakat bu ilişkiden bazı beklentileri vardır.

Erotik fantezilerini kız üzerinde uygulamak isteyen adam karşısında kız şaşkınlık duyar fakat bu içindeki arzuları daha fazla arttırır. Zaman geçtikçe bu ilişki ile genç kız adamın karanlık gizli sırlarını öğrenmeye başlar fakat kendini çoktan kaptırmıştır.

Karanlığın Elli Tonu

Karanlığın  Elli Tonu

Ruhu yaralı genç girişimci Christian Grey'in karanlık sırlarının yıldırdığı Anastasia Steele, ilişkilerine son noktayı koyup bir yayınevinde çalışmaya başlar.

Ama Grey'e duyduğu karşı konulmaz çekim hâlâ etkisini sürdürmektedir. Grey yeni bir teklifle gelince ona karşı koyamaz. Nihayet her şey daha iyiye gidiyor gibi göründüğü sırada birden geçmişin hayaletleri ortaya çıkar. Anastasia, sorunlu, hırslı ve talepkâr Elli Ton'un sinir bozucu geçmişi hakkında, tahminlerinin çok ötesinde şeyler öğrenir ve ilişkileri bir kez daha tehdit altına girer.

Grey içindeki şeytanlarla savaşırken, Ana da hayatının en önemli seçimini yapmak zorunda kalır. 

Ve bu kararı tek başına vermelidir...

Özgürlüğün Elli Tonu

Özgürlüğün Elli Tonu

Hikayenin son perdesinde yine Christian’nın gel-git’li kişiliğine, geçmiş kavgalarına ve duygusal hallerine tanık oluyoruz. Ana’nın Christian ile olan evliliği, beklenmedik süprizlerle hayatlarının alt-üst olması ve aralarına giren aşılmaz duvarlarla bezeli bu kitap, elinizden bırakamayacağınız çok daha romantik, çok daha aşk kokan bir son olmuş.

Grinin Elli Tonu (Fifty Shades of Grey) filminin fragmanı!

Grinin Elli Tonu (Fifty Shades of Grey) filminin fragmanı!

Bir dönem en çok satanlar listesinde zirvede kalan “Grinin Elli Tonu” romanının fanatik okurları aynı adla sinemaya uyarlanan filmin fragmanını beğenmedi. Sevişme sahneleri “klişe” bulunurken, “kitaptaki ‘vahşi çekici’ erkeğin yerine kibar bir yakışıklı bulmakla bu iş olmaz” yorumları yapıldı.

Fragmanı izleyen romanın fanatikleri, başrol oyuncularını kitaptaki karakterlere uygun bulmadı. Cinsel içerikli sahneler ise “pek klişe” olmakla eleştirildi.

Oysa kitap uçarı seks sahneleriyle okurların hayal dünyasındaki fantezilerine hitap ediyordu. E.L James’ın romanının beyazperde uyarlamasına ait 2 dakikalık ilk fragmanın internette yayınlanması tepkileri çığ gibi büyüttü. Fragman, kitabın hayranları ve film eleştirmenlerinin büyük tepkisini çekti.

Anastasia - Christian Grey

Anastasia - Christian Grey

'Amacımız memnuniyet Bayan Steele'

-Christian Grey

“ Hayırsever Christian’ı seviyorum. Megalomanyak Christian’ı da seviyorum. Ve kontrol manyağı Christian’ı ve seks uzmanı Christian’ı, tuhaf Christian’ı, romantik Christian’ı, utangaç Christian’ı. Listenin sonu yok. En az Elli Taneler. Benim Elli Ton’um”

 –Anastasia Grey

” Benim olan her şey artık senin. Birlikte yaşadığımız müddetçe sana elimi, kalbimi ve aşkımı veriyorum. ”

 -Christian Grey

Christian: O dudağı ısırmak isterdim.

Ana: Niye ısırmıyorsun?

Christian Çünkü sana elimi sürmeyeceğim Anastasia. Yazılı rızanı alana dek sana dokunmayacağım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın