Görüş Bildir
Haberler
Göztepe Süper Lig e Yükseldi

Göztepe Süper Lig e Yükseldi

gwn
05.06.2017 - 20:05

Göztepe, TFF 1. Lig play-off final maçında Eskişehirspor'u penaltılar sonucunda mağlup ederek Süper lig'e yükseldi.

Antalya Stadı’nda oynanan dev finalde Eskişehirspor'un golünü 54. dakikada Ofoedu kaydederken Göztepe'nin golünü 90+5'te Adis Jahovic attı. Normal süresi 1-1 sona eren maçta uzatma dakikalarında gol sesi çıkmayınca penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda rakibine üstünlük kuran Göztepe, Spor Toto Süper Lig'e yükselen son takım oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atılan meşaleler nedeniyle oyun 3 kez durdu

Maç başlar başlamaz taraftarların sahaya attığı meşaleler nedeniyle hakem Ali Palabıyık final maçına sahanın temizlenmesi ve dumanların dağılması için ara verdi. Maç hakem atışıyla kaldığı yerden başladı.

Ardından maçın 27. dakikasında sahaya atılan meşaleler yüzünden maç ikinci kez durdu. Arından bir kez daha oyunun durması nedeniyle ilk yarının sonuna 17 dakika uzatmada eklendi.

İzmir sabaha kadar uyumadı

Göztepe'nin 14 yıllık Süper Lig hasretinin son bulmasının sevincini yaşayan taraftarlar, otomobilleri ile konvoy yaparak kentin cadde ve sokaklarında şampiyonluk turu attı. Sabahın ilk saatlerine kadar uyumayan taraftarlar, müzik eşliğinde dans ederek galibiyetin tadını çıkardı. Ayrıca Göztepe'nin marşlarını da seslendiren taraftarlar, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın