Görüş Bildir
Haberler
Gözlerine Baktığı Zaman İnsanlar Orada Ne Görüyor?

etiket Gözlerine Baktığı Zaman İnsanlar Orada Ne Görüyor?

Yung Boş Ada
28.08.2015 - 18:13

Acaba senin gözlerin insanlara ne anlatıyor? Gözlerinin derinliklerine bakanlar ne görüyor? Öğrenmenin tek bir yolu var: Bu test! Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Sence sen optimist misin yoksa pesimist mi?

2. Peki bunlardan hangisi senin için daha doğru?

3. Bu teste biraz romantizm lazım: Romantik bir buluşma için en uygun mekan sence neresi?

4. Gerçekten çok yakınım, dostum diyebileceğin kaç kişi var?

5. Çocukların için bunlardan hangisini istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki kendini bu hayattan bıkmış, yorulmuş hissediyor musun?

7. Sana yaşına göre davranmadığını söyleyenler oluyor mu?

8. Son olarak: En mutlu ve huzurlu hissedeceğin mekan bunlardan hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Sadakat" görüyorlar!

"Sadakat" görüyorlar!

İnsanlar senin gözlerinin içine baktıkları zaman sana güvenebileceklerini, senin onları asla yarı yolda bırakmayacağını anlıyorlar. Zamanla seni tanıdıklarında da davranışlarınla bunları kanıtlıyorsun zaten. Karşındakine daima değer veriyor ve bunu ona gösteriyorsun. Birini kırmak, incitmek bu hayatta en son isteyeceğin şey senin. Etrafındaki herkese daima sıcak gözlerle bakıyorsun.

"Hırs" görüyorlar!

"Hırs" görüyorlar!

Senin gözlerinin içine bakanlar gözlerindeki hırsı, azmi anında fark ediyorlar. Çünkü sen büyük hayalleri ve hedefleri olan tutkulu bir insansın. Bu hayallerin için de asla yılmadan, pes etmeden çalışıyorsun. Senin kitabında pes etmek yok çünkü. Aklına koyduğun şeyin peşinden adeta bir kaplanın avının peşinden koşması gibi koşuyor ve mutlaka başarıyorsun! Sana 'Eye of the Tiger' şarkısını armağan etmek istiyoruz!

"Dürüstlük" görüyorlar!

"Dürüstlük" görüyorlar!

Senin gözlerine bakan biri senin ne kadar dürüst bir insan olduğunu anında anlıyor. Tanıdıkları zaman da bunun ne kadar doğru olduğunun farkına varıyorlar. Tıpkı gözlerin asla yalan söylemediği gibi, sen de asla yalan söylemiyorsun. Kimseye kendini olduğundan farklı biri gibi göstermeye çalışmıyorsun. Daima neysen osun. Maskelerin, arkasına saklandığın yalanların yok. Son derece samimi ve içten bir insansın.

"Zeka" görüyorlar!

"Zeka" görüyorlar!

Senin gözlerinden adete zeka fışkırıyor zeka! Cin gibi gözlerle bakıyorsun hep etrafına. Seni gören, bakışlarına dikkat eden herkes ne kadar zeki biri olduğunu anında anlıyor! Bu yüzden de bazı insanlar seninle konuşmaktan çekiniyorlar, senden biraz korkuyorlar. Çünkü senin karşında aptal konumuna düşmek istemiyorlar.

"Dostluk" görüyorlar!

"Dostluk" görüyorlar!

Senin gözlerinin içine bakanlar gözlerindeki dostane bakışları anında fark ediyorlar. Sen insanları seviyorsun, insanlarla iç içe olmaya bayılıyorsun. Son derece sosyalsin, arkadaş canlısısın. Yedi cihanla dost derler ya, o sensin işte! Oldukça eğlencelisin de! İyi vakit geçirmeyi, arkadaş ortamını eğlenceye boğmayı çok iyi biliyorsun. Ayrıca çok iyi bir dinleyici, dert ortağısın. Keşke herkesin senin gibi bir arkadaşı olsa!

"Merhamet" görüyorlar!

"Merhamet" görüyorlar!

Senin gözlerine bakan herkes gözlerindeki merhameti, sevgiyi anında görüyor. 'Sevgi olmak' diye bir şey vardır, sen bunu çok iyi başarmışsın. Kalbin tamamıyla sevgiyle dolu. Etrafındaki her şeye, cansız varlıklara bile sonsuz bir sevgiyle yaklaşıyor, her şeyi seviyorsun. Çünkü sen en başta kendini sevmeyi öğrenmişsin. Ayrıca sen çok yardımsever bir insansın, yardım elinin dokunmadığı kimse kalmamıştır çevrende. Öyle ya da böyle mutlaka herkese faydan dokunmuştur.

"Hüzün" görüyorlar!

"Hüzün" görüyorlar!

Senin gözlerine bakan herkes gözlerindeki hüznü görüyor. Bugüne kadar çok şey yaşamış ve açıkçası son zamanlarda çok yorulmuşsun. Kalbin çok kırılmış senin. İstediğin kadar davranışlarınla bunları saklamaya çalışsan da gözlerinden her şey görünüyor. Fakat bunları artık geride bırakmalı, kendine biraz daha zaman ayırmalısın. Kendi kendinle kalıp seni mutsuz eden her şeyin farkına varmalı ve daha mutlu, huzurlu bir insan olmak için adımını atmalısın.

"Aşk" görüyorlar!

"Aşk" görüyorlar!

Senin gözlerin resmen aşk aşk diye bağırıyor. Sen aşk için yaratılmışsın. Son derece tutkulu ve romantik bir insansın. Etkileyici ve çekicisin de. Karşındakini nasıl kendine aşık etmen gerektiğini çok iyi biliyorsun. O kadar ince ruhlu bir insansın ki, seni tanıyanlar seninle sevgili olmanın ne kadar mükemmel bir şey olacağını çok iyi biliyorlar!

"Cesaret" görüyor!

"Cesaret" görüyor!

Senin gözlerine bakan herkes gözlerindeki cesareti anında fark ediyor. Deli deli bakıyor çünkü senin gözlerin: İçindeki çılgınlığı ve maceraperestliği anında ortaya koyuyor! Öz güvenin son derece yüksek senin, yapamayacağın hiçbir şey olmadığını düşünüyorsun. Çok da iyi yapıyorsun! Başarmanın yarısı inanmaktır diye boşuna demiyorlar sonuçta. Sana bol maceralı ve eğlenceli bir hayat dileriz sevgili cesur kardeşimiz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2232
941
260
201
102
88
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Therewasauser

Benim gözüme baktıklarında göz bebeği,retina gibi şeyler görüyorlar

Pasif Kullanıcı

bende de genelde rengini akını ve kirpiklerimi görüyorlar hee bir de göz kapağımı

Pasif Kullanıcı

"Sadakat" görüyorlar! İnsanlar senin gözlerinin içine baktıkları zaman sana güvenebileceklerini, senin onları asla yarı yolda bırakmayacağını anlıyorlar. Za... Devamını Gör

Ahmet Refik

"Hüzün" görüyorlar! Senin gözlerine bakan herkes gözlerindeki hüznü görüyor. Bugüne kadar çok şey yaşamış ve açıkçası son zamanlarda çok yorulmuşsun. Kalbin... Devamını Gör