Görüş Bildir
Haberler
Gözaltına Alınmışlardı: Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve Muhabir Hülya Kılınç Tutuklandı

etiket Gözaltına Alınmışlardı: Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve Muhabir Hülya Kılınç Tutuklandı

Batuhan
04.03.2020 - 08:36 Son Güncelleme: 05.03.2020 - 08:43

Odatv’de yayınlanan haber nedeniyle gözaltına alınan Barış Terkoğlu ile Hülya Kılınç, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince, MİT mensuplarına ait bilgileri iletişim araçları aracılığıyla yayınladıkları gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün sabah saatlerinde Barış Terkoğlu gözaltı kararının ardından Vatan Caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube’ye götürülmüştü.

Terkoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından haberde imzası olan ve Manisa'da yaşayan muhabir Hülya Kılınç da ekiplerce gözaltına alınmıştı.

İkisi de tutuklandı

İkisi de tutuklandı

Manisa'da gözaltına alınan Kılınç, ekiplerce İstanbul'a getirilmişti. İstanbul'a getirilen Kılınç ve emniyetteki işlemleri tamamlanan Terkoğlu daha sonrasında Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilmişti.

Terkoğlu ve Kılınç mahkeme tarafından tutuklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
391
195
74
50
24
22
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ercan

Mit mensubu birinin ailesini, şuan görevde olan arkadaşlarını deşifre ediyor. Bırakın şimdi iyi ki Türkiye'de yaşamıyorum ayaklarını. Amerika'da bir gazetec... Devamını Gör

Alemin Delisi

Bu yorumları pek ciddiye almayın

Sıradan Biri

Şehitlerimiz sessiz sedasız memleketlerine yollanıp ailesine teslim ediliyor. Bunu haber yapanlar tutuklanıyor. Ne güzel memleket yaa. En iyisi hepimiz bi gö... Devamını Gör