Görüş Bildir
Haberler
Göz Kapağı Yırtılan Robin van Persie 15 Dakika Ambulans Bekledi!

etiket Göz Kapağı Yırtılan Robin van Persie 15 Dakika Ambulans Bekledi!

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, Akhisar maçında sakatlandıktan sonra stat dışında 15 dakika ambulans bekledi. Göz kapağı yırtılan van Persie'nin yaşadığı bu talihsizlik dünya basınına da yansıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akhisar Belediyespor maçında gözüne darbe alan Fenerbahçeli yıldız Robin van Persie, hastaneye kaldırılırken dakikalarca bir sedyede bekletildi.

İlk yarıda sakatlanarak oyundan çıkan Van Persie, stat dışında 15 dakika ambulans bekledi. Sebebi ise ambulansın çıkacağı kapının kilitli olmasıydı. Dakikalarca kapının anahtarı bulunamadı. Bu sırada van Persie sedyede yatarak hastaneye ulaşmayı bekliyordu. Üstelik Hollandalı yıldızın durumu, gözünü kaybedecek derecede vahim bir durumdu. Kapının anahtarı bulunamayınca stada gelen başka bir ambulans van Persie'yi hastaneye ulaştırdı.

Fenerbahçe Kulüp Doktoru Prof.Dr. Burak Kunduracıoğlu, Van Persie'nin durumu hakkında açıklama yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu ise yaşanan skandalla ilgili şu açıklamalarda bulundu

''Karşılaşmanın 37. dakikasında Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ceza alanının içerisinde, Fenerbahçe A.Ş.'den 10 numaralı futbolcu Robin van Persie sakatlanmıştır. İlgili oyuncu, saha içerisinde yapılan müdahale sonrasında sedye ile saha dışına alınmıştır. Saha içerisindeyken, Fenerbahçe A.Ş. yetkilileri tarafından herhangi bir ambulans talebi olmamıştır. Soyunma odası koridorunun  başında yapılan değerlendirme sonrasında ise, oyuncunun film çektirmek için hastaneye gitmesi gerektiği söylenmiştir. O esnada, müsabaka devam ettiği için saha içerisinde bulunan biri özel hastaneye, diğeri ise Sağlık Bakanlığı'na ait 2 acil yardım ambulansından Sağlık Bakanlığı'na bağlı olan ambulans, stadyum dışından dolaşarak, stadyumun Protokol Tribünü girişine gelmiştir. Ambulans personeli, stadyum içerisinde bulunan ambulansın Maraton Tribünü tarafından çıkıp, Protokol Tribünü'nde bulunan takımların giriş kapısına geliş süreci esnasında ve stadyumun dışarısında bulunan kalabalıktan dolayı zaman kaybı yaşandığını ifade etmiştir. Daha sonra ise oyuncu, ambulans ile hastaneye götürülmüştür.''

Diğer yandan; Manisa 19 Mayıs Stadyumu Müdürü Rıza Çakır'dan alınan bilgiye göre de; Fenerbahçe A.Ş. oyuncusu Robin van Persie için, ilgili futbolcu yaşadığı sakatlıktan sonra oyundan alınıp, soyunma odası koridorunun başına götürüldükten sonra ambulans talebi olmuştur. Bu talebin ardından Stadyum Müdürü, ambulans çağrılmasını anons etmiş ve yukarıdaki raporda belirtilen Sağlık Bakanlığı'nın ilgili ambulansı, oyuncuyu alıp hastaneye götürmüştür.

Türkiye Futbol Federasyonu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Van Persie'nin yaşadığı bu sağlık skandalı kısa süre içerisinde dış basına da yansıdı. Hollandalı yıldızla ilgili atılan başlıklar şu şekilde;

AS: "Van Persie gözünü kaybetmiş olabilir"

AS: "Van Persie gözünü kaybetmiş olabilir"

ESPN: "Van Persie gözünü kaybedebilir"

ESPN: "Van Persie gözünü kaybedebilir"

Yahoo Sports: Van Persie gözünden yaralandı

Yahoo Sports: Van Persie gözünden yaralandı

Mail Online: "Van Persie gözünden korkunç bir şekilde yaralandı"

Mail Online: "Van Persie gözünden korkunç bir şekilde yaralandı"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Marca: "Van Persie gözünü kaybedebilir"

Marca: "Van Persie gözünü kaybedebilir"

Van Persie'den 'İyiyim' açıklaması

Sosyal medya kullanıcıları, ihmal nedeniyle yaşanan bu skandalı sert bir şekilde eleştirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
223
82
61
33
10
9
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Umut Kurt

birde ülkede eşitlik yok diyolar koskoca rvp yede ssk lı işçi gibi davranmıslar hangi ülkede var bukadar esitlik gururluyuz :)

Mr Logical

Hakikaten, madem sağlık bakanlığının ambulansı çıkamıyormuş özel ambulans niye çıkmamış? Özel hastanenin SGK ile anlaşması mı yokmuş? Milyon dolarlık oyuncu... Devamını Gör

hakan a

oho buna da gitmiyorsa ambulans biz boku yemişiz.