Görüş Bildir
Haberler
Göz Çevresindeki Halkalardan Nasıl Kurtuluruz?

Göz Çevresindeki Halkalardan Nasıl Kurtuluruz?

kadinca.net
03.08.2014 - 00:59 Son Güncelleme: 03.08.2014 - 10:41

Göz Çevresindeki Halkalardan Nasıl Kurtuluruz?

Akne probleminden sonra en sık görülen ikinci sorun ne biliyor musunuz? Göz çevresindeki koyu halkalar! Bu morluklardan kurtulmak da en az sivilcelerden kurtulmak kadar zor. Peki, neler yapabiliriz?

Yapılan araştırmalar cilt problemlerinde en sık görülen sorunun sivilce ve ardından da göz çevresi morlukları olduğunu gösteriyor. Göz çevresi morlukları insanı 10 yıl daha yaşlı gösterebiliyor. Peki, bu sorunun tedavisi var mı? Göz çevresindeki koyuluklardan nasıl kurtulabiliriz?

Uykusuz geceler, gece partileri ve davetleri, uzun süre bilgisayara bakmak gibi sebepler göz altlarında koyu halkalara sebebiyet verebiliyor. Bunlar geçici sebepler olabilir tabii. Her şeyden önce, koyu halkalar alerji, hastalık, kalıtsal faktörler, bazı ilaçlar, yaş ve hatta yanlış kozmetik ürünlerinden de kaynaklanıyor olabilir.

Profesyonel yardım

Göz çevresindeki sorundan kurtulmak için en iyi yol, profesyonel bir yardım almak olabilir. Lipofilling gibi yöntemler tercih edilebilir. Mikrocurrent tedavi, düşük frekanslı elektrik akımı sayesinde deri hücrelerini tedavi eder. Bu konuda diğer yöntemleri estetik uzmanına sorarak kendiniz için en uygun ve kalıcı tedavi yöntemini bulabilirsiniz.

Masaj yapın

Evde yapabileceğiniz tedaviler arasında göz çevresine yapacağınız masajlar da yer alıyor. Kullandığınız göz kremini sürerken, parmak uçlarınızla aşağıdan yukarıya yumuşak dokunuşlarla tampon yapın. Bu şekilde koyu halkalara, şişliklere ve kırışıklıklara engel olursunuz. O yüzden tek başına kremi sürmek yerine, mutlaka sabah ve akşam göz çevrenize masaj yapın.

Bilyeli ürünler

Son zamanlarda çıkan bilye şeklindeki göz çevresi bakım ürünleri de soğuk baskı yaptıkları için çok etkililer. Özellikle şişliklere karşı…

Mavi bazlı kapatıcı

Göz çevresindeki morlukları saklamak için bazı sihirli kapatıcılar da var. İyi bir makyaj ile harikalar yaratabilirsiniz. Makyaj uzmanları bu tür koyu halkaları saklamak için mavi renkten faydalanıyorlar. Mavi bazlı özel kapatıcılar kızarıklıkları nötralize eder ve görünmez kılar. Artık piyasadaki birçok concealer dediğimiz kapatıcının içinde de mavi baz bulunuyor o yüzden. Bu tarz etkili bir kapatıcı alırken satış danışmanına mutlaka sorun.

Kaynak: http://www.kadinca.net/goz-cevresinde...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın