Görüş Bildir
Haberler
Göz Çevrendeki Koyu Halkaların Seni Yorgun Göstermesine İzin Verme!

Göz Çevrendeki Koyu Halkaların Seni Yorgun Göstermesine İzin Verme!

Makyaj.com
03.12.2015 - 11:15

Koyu renkli halkalarla senin de başın belada mı? Göz altındaki koyu renkli halkalar seni olduğundan daha yaşlı gösterebilir, bu sebeple makyajsız dışarı çıkmak bazen hayal olabiliyor. Kiehl's Clearly Corrective Dark Circle Perfector kremi ile koyu renkli halkalarından kolayca kurturabilirsin. Nasıl mı?

Özellikle kadınlar için yaygın endişelerden biri olan koyu halkalarla savaşta daha etkili bir formül geliştirmek isteyen Kiehl's kimyagerleri, formülü yüksek güneş koruması sağlayan mineral filtre ile daha da güçlendirdiler. Kan dolaşımını düzenleyerek koyu halka ve şişlik görünümünü azaltırken üstün güneş koruması sağlayan Clearly Corrective Dark Circle Perfector SPF 30, hassas göz çevreniz için etkili ama nazik bir savaşçıdır.

Göz altı halkaları neden oluşur?

Bu koyulukların genellikle ince deri ve kanın cilt yüzeyinde toparlanmasından dolayı oluştuğu bilgisi yaygın olarak bilinir. Koyu halka endişesiyle yenilikçi çözümler üreterek savaşmaya karar veren Kiehl's kimyagerleri koyu halkaların farklı bir sebebini tanımladı: Yaşlanmanın sebep olduğu Periorbital Hiperpigmentasyon (Gözaltı Renk Tonu Bozukluğu).

Koyu halkaları hedef alan üç etkili çözüm:

Anında aydınlık: Mineral pigmentler ile gözaltında aydınlık görünüm sağlar.

SPF 30 UV koruması: %100 mineral güneş koruma filtresi hassas göz çevresini korur.

C vitamini ile pürüzsüzlük: Koyu halkalar azalır, kan dolaşımı hızlanır.

Editörün tavsiyesi: Koyu renkli halkalar dışında, cildinde de aydınlık ve canlı bir görünüm istiyorsan, Kiehl's Dark Spot Solution'ı kullanarak cilt lekelerinden arınıp, ışıltı bir cilde kavuşabilirisn.

Bu görünüm için:

Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution

Kiehl's Clearly Corrective Dark Circle Perfector SPF30

Daha fazlası için tıklayın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
160
28
18
15
13
12
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sezen Durulur

http://ycnt.in/p76k6a