Görüş Bildir
Haberler
Görüntüler Arşivden Çıktı: Belediye Başkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Karşı

etiket Görüntüler Arşivden Çıktı: Belediye Başkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Karşı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Kanal İstanbul' üzerinden bugünlerde yürüyen tartışmalarda takındığı tutum ve ifadelerin tam tersini geçmişte kullandığı ortaya çıktı. Ekrem İmamoğlu'na 'Kanal İstanbul senin işin değil' diyen Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevindeyken dönemin Çevre Bakanı ile girdiği bir tartışmada 'İsterseniz 16 kez bakanlık yapın İstanbul'la ilgili beni aşmayın' sözlerini sarf ediyor.  

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal İstanbul tartışmalarına ilişkin olarak bugün yaptığı konuşmada 'İstanbul'un projeleri bu şehrin mahalli yönetimlerine bırakılamayacak kadar önemlidir, hayatidir, büyüktür.' dedi.

Daha önce de Ekrem İmamoğlu'nu kastederek "Kanal İstanbul bu şahsın konusu değildir" demişti. 👇

Tartışmalar sürerken Erdoğan'ın İBB Başkanlığı döneminde katıldığı bir 32. Gün programının görüntüleri sosyal medyada yayıldı. 

1997 yılına ait görüntülerde Erdoğan'ın dönemin Çevre Bakanı İmren Aykut'a 'İstanbul'la ilgili beni aşmayın' diyerek tepki gösterdiği görülüyor.

"İstanbul'la ilgili konuda beni aşmayın"

Sel felaketinin ardından Alibeyköy'de incelemelerde bulunan İmren Aykut'un canlı yayına telefonla bağlanarak Erdoğan'ı eleştirmesiyle başlayan tartışmada, Bakan Aykut'a tepki gösteren Erdoğan, 'İmran Hanım'ın bir Çevre Bakanı olarak İstanbul'daki çevre konusunda eksiklikler varsa, bir ziyaretle bizi uyarmasını beklerdim' diyor.

Erdoğan, 'Bu bizim ortak sorunumuzdur. Bana sorsaydınız, bu yanlışların içine düşmezdiniz' derken, 'Gücünüz yetiyorsa gelin başa baş oturalım, sizinle bu konuları konuşalım. Ben çevreciyim' ifadelerini kullanıyor.

Erdoğan tartışmanın bir noktasında 'İsterseniz 16 kez bakanlık yapın İstanbul'la ilgili beni aşmayın' diyor. Erdoğan'ın geçmişte söyledikleriye bugün söyledikleri arasındaki fark sosyal medyada konuşuluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Videonun dolaşıma girmesinin ardından Meral Akşener şu paylaşımı yaptı: 'İmamoğlu kazandı ya, Erdoğan da Kanal İstanbul’la intikam alıyor'

CHP'li Yarkadaş: 'Çifte standart'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
561
128
107
44
15
14
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gaddar Kerim

Yavaş dön reis ümmet yetişemiyor

2nci_tekilsahis

Bu adamın kendisine muhalif ikizi olduğundan şüpheleniyorum.

Tunç Gözden

Nasil bir doneme dustum ben amk. Neyse en iyisi uyuyim alarmi da 2035 sabah saat 8:00’a kursam acaba hersey gecmis bitmis olur mu ?