Görüş Bildir
Haberler
Göründüğün Kadar İyi Biri Misin?!

etiket Göründüğün Kadar İyi Biri Misin?!

Ayşe Korkmaz
02.04.2016 - 13:28

Ne zaman fesatlık yaptığımızı, dedikodularımızı, kıskançlıklarımızı yansıttık ki zaten? Hep iyi biri olduk, değil mi? Ama bu test gerçekleri açığa vuracak, yüzleşmeye hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çok güzel bir restoranta gittin, tam hesabı ödeyecekken görüyorsun ki ekstradan servis ücreti de eklenmiş, ne tepki verirsin?

2. Yakın bir arkadaşın senden çok büyük bir iyilik istedi, çok zor durumda kalmış...

3. Birisi aceleyle yanından koşarken cüzdanını düşürdü ve uzaklaşmaya başladı...

4. Genellikle ne zaman sinirlerini kontrol edemiyorsun?

5. ''Pardon biz falanfilan organizasyonundan geliyoruz, size kısa bir bilgilendirme yapabilir miyiz?'' diyerek kalabalığı yaran bir gönüllü çalışan yanına geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kırmızı rengini sevmediğini bildikleri halde sana kırmızı bir gömlek hediye eden insanlara tepkin ne olurdu?

7. Tanımadığın insanlarla dolu bir asansöre bindin...

8. Şimdi dram gibi dram geliyor: Son sakızını istediler, ne yapacaksın?

9. Son olarak, bu sahneyi izle ve bizi gözlerinin dolmadığına bizi ikna et!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sana melek desek az kalır!

Hiçbir şaşırtmamıza gelmeden, içindeki bütün iyiliği adeta testimize yansıttın, tebrik ederiz! Sen inanılmaz iyi kalpli birisin, kanat takıp uçsan olurmuş o derece. İnsanların seni sinirlendirmesine ya da üzmesine asla izin vermiyorsun. Dokunduğun her şeyi zaten iyi bir şeylere çevirmeyi de çok iyi beceriyorsun, o yüzden insanlar sana karşı ters bir tavır almaktan oldukça çekiniyor. En önemlisi de sen bunları kendin için yapıyorsun, kimseyi daha da mutlu etmek için. İyi biri olmak senin kimyanda var!

Kimseye Çaktırma!

Sen var ya sen, az değilsin! İyiliğine doyum olmuyor ama kötülüğüne de... İçten içe insanları sinirlendiren, gıcık eden bir yanın var ama bunu o kadar hissettirmeden yapıyorsun ki kimse sana konduramıyorum. ''Ya ben senin iyiliğin için diyorum'' diyip bir şekilde sıyrılıyorsun zaten. Çünkü zekisin, kimsenin senin temiz kalbinden ya da  iyiliğinden öylece faydalanmasını istemiyorsun, sadece hak edene o yüzünü gösteriyorsun. Böylesinin daha faydalı olacağına, daha az kazık yiyeceğine inanıyorsun hatta. Ama ara sıra tanımadığın insanlara gülümsemekten hiçbir zarar görmezsin, bize inan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2302
1009
451
219
116
110
98
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın