Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Görünce "Ay Bu Gerçekten O mu?" Diyeceğiniz 15 Ünlünün İlk Tanıdığımız Halleri

Görünce "Ay Bu Gerçekten O mu?" Diyeceğiniz 15 Ünlünün İlk Tanıdığımız Halleri

Yıllar geçiyor, keşke geçmese... İnsanlar değişiyor, keşke değişmese... Evet bugünkü konumuzu romantik bir açılışla yaptıktan sonra biraz da realizmin kollarına kendimizi atalım. Bakalım ünlüler, onları ilk tanıdığımızda nasıl görünüyorlarmış?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sibel Can

1. Sibel Can

Dansözlük yaptığı yıllarda tanımıştık kendisini ilk olarak. Henüz 15-16 yaşlarında olduğu söyleniyordu. O zamandan bu zamana güzelliğinden kaybettiği bir şey yok.

2. Demet Akalın

2. Demet Akalın

Bir zamanların ünlü mankeni ve modeli Demet Akalın, o zamanlar henüz atarlı giderli şarkıların prensesi değildi.

3. Yıldız Tilbe

Cem Özer ile laf Lafı Açıyor programında 'arkada şarkı söyleyen kız' olarak görmüştük onu ilk kez. O Yıldız, sanki hala aynı Yıldız....

4. Tarkan

4. Tarkan
s816.photobucket.com

'Kıl Oldum Abi' çıkışıyla bir gecede bütün genç kızları (ben dahil) kendine aşık etmeyi becerebilmişti. Yaşlandıkça daha bir yakışıklı oldu ama tabii dişler, dudaklar da yaptırıldı bu arada.

5. Gülben Ergen

5. Gülben Ergen

O da bir zamanlar mankenlik ve modellik yapıyordu. Biz de zaten ilk olarak o yıllarda tanımıştık kendisini. Nasıl, değişmiş mi sizce?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hande Ataizi

6. Hande Ataizi

'Mum Kokulu Kadınlar' filmindeki sahneleriyle bir anda ismi çokça duyulmaya başlamıştı. Sonra program sunuculukları ve diziler geldi. Değişmiş mi diye sormuyorum dikkat ettiyseniz.

7. Demet Şener

7. Demet Şener
www.sporx.com

Mini mini bir kızken kazandığı güzellik kraliçesi ünvanı ile tanımıştı ilk. Vallahi de su gibi güzeldi. Şimdi de güzel ama keşke o kadar müdahale yaptırmasaydı yüzüne. Yine de kendisi bilir elbette.

8. Ebru Gündeş

8. Ebru Gündeş

Televizyonu açar açmaz 'Demir Attım Yalnızlığa' isimli şarkıyı söyleyen küt saçlı, ayrık dişli kızı hep merak etmiştik. O kız sanat dünyasını da salladı, magazin dünyasını da.

9. Mustafa Sandal

9. Mustafa Sandal

Sokakta kendine kendine şınav çektiği klibi 'Bu Kız Beni Görmeli' sayesinde tüm ülkeye kendini gösterdi. Ona da hasta olan kız çok olmuştu. Bence ilk halinden bu yana çok büyük değişmemiş.

10. Özlem Tekin - Şebnem Ferah

10. Özlem Tekin - Şebnem Ferah

Bursa'da kurulan Volvox isimli grubun iki üyesi, şu an ülkemizin en çok bilinen kadın rock şarkıcıları. Onları bu gruptan tanıyanlar, bu fotoğrafı hiç yadırgamaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mehmet Ali Erbil

11. Mehmet Ali Erbil

Mali aslında biz kendimizi bildiğimizden beri hayatımızda. Ancak bir jenerasyon onu televizyondaki Gol Show programıyla tanımaya başladı. O zaman da çılgınmış baksanıza.

12. Kuşum Aydın

12. Kuşum Aydın

Asıl ismi Muharrem Aydın Uğurlular olan sanatçıyı 'Uzaklara uçma kuşum' şarkısıyla tanımıştık. Zaten o günden sonra da adamın adı Kuşum diye kaldı. Uzun saçlarını kısalttı Aydın.

13. Aşkın Nur Yengi

13. Aşkın Nur Yengi

Bugüne kadar çıkmış en iyi albümlerden birine imza attı Aşkın Nur Yengi. İlk albümü 'Sevgiliye' efsaneler efsanesidir. O zamanlar işte yaklaşık olarak bu görseldeki gibiydi. Vay be, yaşlanmışız!

14. Sertab Erener

14. Sertab Erener

'Şşt şşt sakin ol, sinirlerine hakim ol!' şarkısını bilenler çok iyi hatırlayacaktır Sertab'ın bu hallerini. Klibi de çok iyiydi yalnız. Bir ara seyretmek lazım...

15. Ceylan

15. Ceylan

Ceylan, Küçük Ceylan olduğu yıllarda albüm çıkartmaya başlamıştı ve böyle görünüyordu. Şimdi Selena Gomez'i andırıyor biraz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
211
169
54
45
17
16
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gaydırı guppak

yalnız şimdi 15-16 sındaki bir çocuk dansözlük yapsa kıyamet kopar ki kopmalı da . şimdi mi daha yozlaşmışız yoksa eskiden mi daha yozmuşuz bilemedim. ya da ... Devamını Gör

Aşkito muyum ben

Bence değişen çok da bir şey olmadı. Yine 15-16 yaşlarındaki kız 18 yaş sınırı olan barlara gidip dans ederek konser veriyordu.

Yldz.r

mali hayatımıza girmeseydi de olurdu

PINAR

ya Küçük Ceylan nasıl mazlum bir bakış o, kutuya koy eve götür besle büyüt yavru kedi gibi