Görüş Bildir
Haberler
Google Kamera Yayımlandı

Google Kamera Yayımlandı

Batuhan
17.04.2014 - 13:51

Google Kamera Yayımlandı

Google, Android cihazlar için stok Android kamera uygulamasına benzer bir uygulamayı Google Play Store'da yayımladı. Google Kamera birçok özelliğe sahip.

Google'ın stok Android kamera uygulamasını diğer Android cihazlara da taşıyabileceğini sizlere bir önceki haberimizde aktarmıştık. Bugün Google sürpriz bir şekilde 'Google Kamera' isimli uygulamasını Google Play Store'da yayımladı. Ancak tahmin edildiği gibi olmadı ve bu uygulama stok Android kamera uygulamasından farklı özelliklere sahip olarak karşımıza çıktı.

Gelişmiş özelliklere sahip

Android 4.4 ve üzeri sistemlerde çalışan Google Kamera uygulaması; İzleyeni içine çeken 360º görünüme sahip Fotoğraf Küreleri, Düşük alan derinliğiyle SLR benzeri fotoğraflar için Lens Bulanıklığı, Yüksek çözünürlüğe sahip Panorama modu ve Sensörden maksimum çözünürlüğü almak için (kullanılmayan piksel yok) %100 vizör gibi gelişmiş özelliklere sahip.

Üst düzey bir kullanıcı deneyimi sunuyor

Sade arayüzü ile üst düzey bir kullanıcı deneyimi sunan Google Kamera, Google Play Store'da ücretsiz olarak sunuluyor. Eğer Android cihazınızKitKat güncellemesine sahipse bu uygulamayı mutlaka denemenizitavsiye ediyoruzGoogle Kamera uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Kaynak: http://shiftdelete.net/google-kamera-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0