Görüş Bildir
Haberler
Google’ın Çok Gizli Yenilikçi Projelerinden Sorumlu Birimi Yeni Bir Logo ve Planla Karşımıza Çıkıyor

Google’ın Çok Gizli Yenilikçi Projelerinden Sorumlu Birimi Yeni Bir Logo ve Planla Karşımıza Çıkıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Google X, şirketin gizlilik içerisinde uzun vadeli teknolojiler üzerine çalışan araştırma birimi. Şimdi, gelecek vaat eden projeleri daha iyi görebilme konusunda daha başarılı olabilmek için yeniden yapılandırılıyor.

Alphabet’in kuruluşunu ve bazı servislerde sonradan yapılan isim değişikliklerini takiben Google X’in isminde yapılan değişiklik az da olsa şaşırtıcı oldu. İsmindeki “Google” ibaresi kaldırıldı.

Re/code’a göre, X değişikliği vurgulamak amacıyla eski logosunu yenilikçi ve şık bir logo ile değiştirdi. Önceki logosunda gözlerden kaçmayacak şekilde bulunan Google kaldırıldı.

Küçük isim değişikliğine ve logo yenilemesine ek olarak, X daha çok projenin başarılı bir biçimde pazara sunulabilmesini – ya da başarısız olacak olanların daha erken iptal edilmesini sağlamak amacıyla bir yeniden yapılanmaya gitti. 

Artık X projeleri “Foundry” olarak adlandırılan bir grubun incelemesine sunulacak. “Foundry” ise projenin riskini düşürmekle ve projeyi biran önce meyve verecek aşamaya getirmekle görevlendirildi.

Kaynak: http://thenextweb.com/google/2016/01/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın