Görüş Bildir
Haberler
Google Fit Android İçin Yayınlandı!

Google Fit Android İçin Yayınlandı!

Batuhan
29.10.2014 - 10:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple iPhone'da iOS 8 ile birlikte gelen yeni uygulamalardan olan HealtKit'e Google'dan cevap nihayet geldi. Android'e özel olan Google Fit, Apple'ın çözümüyle aynı mantıkla çalışıyor. Uygulama kullanıcısının sağlık hedeflerini ve egzersiz istatiklerini tek bir elden inceleme fırsatı sunuyor.

Google'a göre Fit uygulaması tek başına bir sağlık ve egzersiz takipçisi olarak kullanılabilir. Koşu, yürüme ve bisiklete binme gibi aktivitelerin takibini de yapan uygulama, süre veya toplam adım sayısına bağlı olarak kendinize bir hedef belirlemenizi ve o hedeflerin başarıya ulaşması veya başarısız olması konusunda sizi haberdar ediyor.

Uygulamanın güzel yanlarından birisi ise üçüncü parti egzersiz takipçi cihazları ve uygulamaları da Google Fit' e bağlanabiliyor ve sağlık verilerini girebiliyor.

Google Fit halihazırda piyasada satılan her bir Android Wear cihazıyla uyumlu. Ayrıca Google Fit ile toplanan sağlık verilerinden oluşturulan profile web veya tablet üzerinden de erişim sağlayabiliyorsunuz.

Google'ın rakibi konumundaki HealtKit'in her ne kadar sorunluda olsa sağlam bir başlangıç yaptığı söylenirse eğer Google'ın karşılık olarak sunduğu uygulama Google Fit, HealthKit’in daha fazla yükselmesine engel olup olmayacağını da zamanla göreceğiz.

Ücretsiz olarak sunulan Google Fit’i Android cihazınıza, buradaki kaynak bağlantıyı takip ederek cihazınıza indirebilirsiniz.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/google-fit-and...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0