Görüş Bildir
Haberler
Google'da 'Konya Haber' Kelimesiyle İlgili Başarı Nasıl Sağlanır?

Google'da 'Konya Haber' Kelimesiyle İlgili Başarı Nasıl Sağlanır?

TC Ali Okur
04.02.2015 - 15:43 Son Güncelleme: 04.02.2015 - 15:49

Google'da 'Konya Haber' Kelimesiyle İlgili Başarı Nasıl Sağlanır?

Google'da 'Konya Haber' kelimesiyle ilgili başarı nasıl sağlanır hep birlikte 2 yıl süren çalışmamızın sonuçlarını sizinle paylaşmak istiyoruz. Self SEO?

KONYA HABER'sine ait haberler

Pop Müziğin Dev İsmi; ZEYNEP DİZDAR...

6 Şubat Cuma Rixos Konya Club İnferno Sanhesinde Sizleri Bekliyor..

Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, Gündeme dair bilgilendirmelerde bulundu.

İl Başkanlığındaki basın toplantısına, Mustafa Kabakcı’ya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serhan Güngör ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cengiz Kürkçü eşlik etti.

Turizm ve seyahat sektörlerinin sahip, yönetici ve üst düzey yetkililerinin yer aldığı uluslararası bir kuruluş olan SKAL International Konya’nın Ocak ayı olağan toplantısı Rixos Konya otelde gerçekleşti.

Dışişleri Bakanlığı, Japon vatandaşı Kenji Goto'nun IŞİD tarafından katledilmesi hakkında bir açıklama yayımladı.

Yaşamdan keyif almayı bilenlerin buluşma noktası; 101 Lounge&Bar da muhteşem manzarası ve sunumları ile keyifli anlar yaşayın.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti, KTO Eğitim ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu ve Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nu kabul etti.

Yeni Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Konya'ya atanan Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt Demir görevine başladı.

Son çıkan kararname ile Denizli’de Konya’ya atanan Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, törenle uğurlandı.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Bakanlık olarak, 2002-2003 öğretim yılında 440 olan İmam Hatip Lisesi sayısını 2014-2015 yılı itibarıyla bin 17'ye çıkardıklarını söyledi. Erdem, Konya'ya 3 tane yeni Anadolu İmam Hatip Lisesi açacaklarını da bildirdi.

Konya'nın merkez Meram ilçesine bağlı Hatunsaray Mahallesi'nde kaçak kazı yapan 4 kişi yakalandı.

Google'da 'Konya Haber' kelimesiyle ilgili başarı nasıl sağlanır hep birlikte 2 yıl süren çalışmamızın sonuçlarını sizinle paylaşmak istiyoruz. Self SEO?

İşadamı Sayın Süleyman Temizci'den Selçuklu ve Osmanlı mimarını barındıran Hotel Ney Konya Kültür ve Turizmine kazandırıldı.

NAMAZ VAKİTLERİ ADANA ADIYAMAN AFYON AĞRI AMASYA ANKARA ANTALYA ARTVİN AYDIN BALIKESİR BİLECİK BİNGÖL BİTLİS BOLU BURDUR BURSA ÇANAKKALE ÇANKIRI ÇORUM DENİZLİ DİYARBAKIR EDİRNE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP GİRESUN GÜMÜŞHANE HAKKARİ ISPARTA MERSİN İSTANBUL İZMİR KARS KASTAMONU KAYSERİ KIRKLARELİ KIRŞEHİR İZMİT KONYA KÜTAHYA MALATYA MANİSA KAHRAMANMARAŞ MARDİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR NİĞDE ORDU RİZE ADAPAZARI SAMSUN SİİRT SİNOP SİVAS TEKİRDAĞ TOKAT TRABZON TUNCELİ ŞANLIURFA UŞAK VAN YOZGAT ZONGULDAK AKSARAY BAYBURT KARAMAN KIRIKKALE BATMAN ŞIRNAK BARTIN ARDAHAN IĞDIR YALOVA KARABÜK KİLİS OSMANİYE DÜZCE

BUGÜN İÇİNDE EN ÇOK OKUNAN HABERLER

haberler

//

page contents

İnternet haber sitelerinin tümünün çalışması Google arama motorunda istedikleri ve hedefledikleri kelimelerle ilgili aramalarda en üst sıralarda, hatta 1. sırada çıkmak en büyük hedefleridir.

Çünkü; Google gibi arama motorlarını kullanan kullanıcılar, yayıncılar gibi düşünerek yaptıkları sorgulama da, örneğin ' konya haber ' kelimesi gibi ilk sırada çıkan web sitesini adı ne olursa olsun otamatik olarak tıklamaktalar, ancak aradıklarını bulamadıklarında geri aramaya dönerek 2. 3. sıradaki diğer sitelere sırası ile bakmaktadırlar.

Sonuç olarak, Google arama sayfası ilk açıldığına aranacak olan ' konya haber ' kelimesi ise ilk sıradaki 2 web sitesinin ardından zaten Google News görsel haberleri açılmakta olup, 3. 4. 5. sitelerin ziyaret edilme şansı %50 azalmaktadır.

Ancak haber sitesi veya web sitesi yayıncıları yine de ilk sayfa da ilk 10 arasına girmek için çılgın bir mücadele vermektedirler.

Bizde haber sitemiz Konya Haber Sitesi.Com yayına başladığı günden bu zamana kadar 2 yıldır, özgün haber girmek, manşet haberlerini seçmek ve yayınlamak konusunda çok titiz davrandık.

Sosyal medyada Twitter ve Facebook üzerinden toplam 25 ayrı hesap ve toplu paylaşım programları ile aynı anda, aynı haberi, yüzlerce takipçimiz ile paylaştık.

Alternatif bir çok metod araştırdık. Sosyal medya hesaplarında' #hashtag ' kullanımının çok faydasını gördük.

En çok takipçi kazandıran hashtag lar aşağıdaki yazılış şekli ile kopyalanıp yazınızın sonnuna eklerseniz okuyucu sayısını göreceksiniz işte o hastaglar;

google #facebook #android #apple #twitter #news #world #haber #sondakika

9 adet hashtag'ın tümünü seçip metninizin sonuna yapıştırın.

Haber başlığı ve haber metninin özgün olması da Google tarafından en çok dikkat edilen konu.

Sonuç olarak Google aramaları yapıldığında 'konya' ve 'haber' kelimeleri ile bağlantılı aşağıdaki kelimelerde 1. olmayı ve İlk Sayfada İlk Sırada çıkmayı başardık.

İşte o hedef kelimeler şunlar;

' konya haberi ', ' konyadaki haberler ', ' konyada haberler ', ' konyanın haberler ', ' konyanın haberi ', ' konya haber sitesi ', ' konya haber siteleri ', ' haber site konya ', ' haber siteleri konya ' Lütfen Google'da sorgulayınız...

Ayrıca Google üzerinde aşağıdaki yazacağımız özel aramayı lütfen yapınız

'konyanın en iyi haber siteleri' tırnak içindeki metni kopyalayıp arattığınızda yine 1. Sıradayız

'konyanın 1. sıradaki haber siteleri' tırnak içindeki metni kopyalayıp arattığınızda 1. Sıradayız

Hedefimiz; ' konya haber ' ve ' haber konya ' kelimelerinde de yukarıda bahsettiğimiz gibi 1. olmak ilk sayfada en üstte birici sırada çıkmaktır.

Ancak; Google Adwords reklam politikaları gereği bu konuda çok iyi noktada olsanız bile, sizi istediğiniz noktada göstermemek için elinden geleni yapıyor, bundan emin

Yahoo.com.tr - Yandex.com - Ask.com - Alexaçcom ' Konya Haber ' yazıp arattığımızda ilk sayfada - ilk 10 içindeyiz ancak;

Google da nedense ? ilk sayfada yokuz nedeni ise Adsense?

ARAMA MOTORLARI ' konya haber 'ARAMASI SONUÇLARI

Yahoo.com konya haber araması ilk sayfa linki 2.sıra tıklayınız

Yandex.com konya haber araması ilk sayfa linki 10. sıra tıklayınız

Ask.com ' konya haber ' araması ilk sayfa 3. sıra linki tıklayınız

Bing.com ' konyahaber ' araması ilk sayfa 3.sıra linki tıklayınız

Alexa.com ' konya haber ' araması ilk sayfa 8. sıra linki tıklayınız

Şimdi Takdir Değerlendirme Yorum Sizin Bu Duruma Ne Dersiniz?

Google sizi Kasıtlı olarak ilk sayfada çıkarmıyor ki, reklam ile çıkmak için para harcayın, bu kadar açık ve net o nedenle artık pek kafamıza takmıyoruz, sizde takmayın

Yazımızın sizler için faydalı olduğunu umut ediyor ve başarımızı takdir etmenizi temenni ediyoruz.

KONYA HABER SİTESİ

Kaynak: http://konyahabersitesi.com/haber/goo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın