Görüş Bildir
Haberler
Gönülleri Fetheden İkonik Stilleriyle Her Bölüm Göz Kamaştıran Kadın Dizi Karakterleri

Gönülleri Fetheden İkonik Stilleriyle Her Bölüm Göz Kamaştıran Kadın Dizi Karakterleri

Nurseda Gerek
20.06.2021 - 08:15

Severek izlediğimiz dizilerin güçlü stilleriyle dikkat çeken karakterlerini sizler için bir araya getirdik. Birbirinden iyi giyinen kadın dizi karakterlerinin stilleri için buyurun içeriğimize! 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mad Men- Betty Draper

1960'lı yıllar ve sonrasının modasına ışık tutan Mad Men dizisi, Betty Draper karakteri ile dönemin modasını oldukça etkili bir şekilde seyirci ile buluşturdu. Dizide dönem dizilerinin verdiği ikonik hissiyat, Betty karakterinin stili ile üzerinden yansıtılıyordu. Özellikle Betty'e İtalyan bir tasarımcı tarafından hediye edilen tulum ve tulumu denediği sahne gözlerden kalpler çıkartıyordu!

Aşk-ı Memnu- Bihter Ziyagil

Aşk-ı Memnu- Bihter Ziyagil

Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran Aşk-ı Memnu, yayınladığı senelerde dönemin stilini oldukça etkili bir şekilde seyirci ile buluşturdu. Ana karakter Bihter Ziyagil'in giydiği her elbise, ekranlarda seyirciyle buluştuğu her bölümde büyük ses getirdi. Hatta ve hatta bir dönemin mezuniyet, nişan ve kınaların Ziyagil tarzı abiyelerle dolup taştığını hatırlatmak isteriz! 😱

Friends- Rachel Green

Friends, her sahnesi ve her repliğiyle ikonikleşmiş ve hafızalarımıza kazınmış durumda! Hal böyle olunca güçlü stiliyle dikkat çeken bir karakter bulmakta zorlanmıyoruz. Dizide yer alan ve modaya olan ilgisiyle tanınan Rachel, dönemin stil parçalarını sıkça üzerinde taşıyordu. Günümüz modasına çok da uzak olmayan stili ile giydiği, taktığı ve seçtiği her detayda kendine hayran bıraktırmayı başardı!

Sex and The City- Carrie Bradshaw

Sex and The City- Carrie Bradshaw

Güçlü stil denince akla tabii ki de yılların eskitemediği Sex and The City geliyor. Kız kıza oturmuşsunuz da biraz modandan biraz da ilişkilerden konuşmuşsunuz gibi hissettiren SATC, başrollerin stilleriyle oldukça göz doldurucu sahnelere imza atıyor! Dizinin çekildiği dönem trend olan giysilerin ve Carrie karakterinin kombinleri etkileyici ve bir o kadar da akılda kalıcıydı.

Medcezir- Mira Beylice

Bir dönem genç bir kitle tarafından her yeni bölümü merakla beklenen Medcezir dizisi, karakterlerin stilleriyle oldukça dikkat çekiciydi. Serenay Sarıkaya tarafından hayat verilen Mira karakteri, güçlü ve zengin stili ile en beğenilen karakterler arasında yer alıyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gossip Girl- Blair Waldorf

Gossip Girl- Blair Waldorf

Gel gelelim Queen B'ye! Gossip Girl dizisi stil sahibi karakterlerin yer aldığı ve muhteşem giysilerin havalarda uçtuğu etkileyici diziler arasında yer alıyordu. Unvanının hakkını sonuna kadar veren Blair Waldorf karakteri ise tam bir kraliçe edasıyla, stili ve zevki ile göz dolduruyordu. Günlük stili, parti stili ve okul stili ile oldukça farklı olan Queen B, ikonik taçlarıyla yayınlandığı dönemi büyük çapta etkiledi!

Game of Thrones- Khaleesi

Game of Thrones dizisinde en güzel kıyafetleri giyen isim kuşkusuz Khaleesi'ydi. Güçlü duruşu, üzerinde süzülen her elbiseyi daha bir etkileyici kılıyordu. Sapsarı saçları ve giydiği kostümlerle dört gözle sahnesi beklenen Khaleesi, adeta boyundan bağlamalı elbiseler hakkındaki tüm tabuları yıktı, geçti!

Pose- Elektra Abundance

Pose- Elektra Abundance

Farklı senaryosu ve dikkat çekici kadrosuyla ses getiren Netflix dizisi Pose, 1987 yılının modasına dair dikkat çekici parçaları gözler önüne seriyor. Elektra Abundance karakterinin duruşu ve stili ise tam anlamıyla ikonik bir görünümü seyirci ile buluşturuyor. LGBTQ balolarının anlatıldığı ve kostümlerle göz alıcı sahnelerin bir araya getirildiği Pose dizisinde, karakterlerin stillerinden ilham alınacak daha çok şey var!

American Horror Story- Elsa Mars

American Horror Story farklı senaryosuyla, ilginç karakterlerin yer aldığı diziler arasında yer alıyor. Değişkenlik gösteren oyuncu kadrosu ve ürpertici senaryosu ile 9 sezon boyunca seyirci ile buluştu. Jessica Lange tarafından hayat verilen karakterlerin hepsi oldukça dikkat çekici ve akılda kalıcıydı. Her sezon farklı bir karakteri canlandıran Jessica Lange, 'Freak Show'daki sahne kıyafetleriyle oldukça ikonik bir görünüme sahipti.

Yasak Elma- Ender Argun

Yasak Elma- Ender Argun

Sürekli değişen oyuncu kadrosu ve senaryosuna rağmen, büyük bir kitle tarafından oldukça sevilen Yasak Elma, karakterlerin stilleriyle seyircilerden her bölüm tam not alıyor! Seçilen kıyafetler, saçlar ve makyajların fazlasıyla iddialı olduğu dizi, özellikle ana karakterlerle göz dolduruyor. Şevval Sam tarafından hayat verilen Ender Argun karakteri ise güçlü stilini sert ve koyu göz makyajıyla oldukça çekici hale getiriyor!

Sizin favori karakteriniz hangisi? Yorumlarda buluşalım. 

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
8
7
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
selmonie

game of thrones en iyi giyinen kişi cerseiydi danny bir kaç kıyafeti dışında çuval gibi giyiniyordu aq ne güzeli