Görüş Bildir
Haberler
Gönül Elçileri Projesi Doğanşehir'de Tanıtıldı

Gönül Elçileri Projesi Doğanşehir'de Tanıtıldı

Doğanşehir
16.04.2013 - 11:54 Son Güncelleme: 16.04.2013 - 18:22

Gönül Elçileri Projesi Doğanşehir'de Tanıtıldı

B aşbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan ve Türkiye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen 'Gönül Elçileri Projesi' kapsamında Doğanşehir'de bir toplantı yapıldı.

'Gönül Elçileri' projesinin tanıtılması amacıyla Doğanşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca organize edilen proje tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca başlatılan 'Gönül Elçileri' projesinin tanıtılması amacıyla Doğanşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca organize edilen proje tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Doğanşehir'de yoğun bir katılım ile yapıldı.

Toplantıya Malatya Valisi Vasip ŞAHİN'in eşi Şeyma ŞAHİN, Vali Yardımcısı Latif MEMİŞ'in eşi Senem MEMİŞ, Malatya Belediye başkanı Ahmet ÇAKIR'ın eşi Fatma Zehra ÇAKIR, İl Emniyet Müdürü sayın Mustafa AYGÜN'ün eşi Seyyide AYGÜN, Akçadağ Kaymakamı Ramazan KESKİN, Doğanşehir SYDV Müdürü Ercan ASLAN, Doğanşehir Belediye Başkanı sayın İbrahim KARAMAN ile İlçe daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katılımlarıyla destek verdi.

Saygılarımla..

Doğansehir Tarafsız Haber Merkezi

Kaynak: http://www.doğanşehir.com/News-Gonul-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0