Görüş Bildir
Haberler
Gönül Dağı Bu Akşam Var mı? Gönül Dağı Yeni Bölüm Ne Zaman? İşte Gönül Dağı 47. Bölüm Fragmanı..

Gönül Dağı Bu Akşam Var mı? Gönül Dağı Yeni Bölüm Ne Zaman? İşte Gönül Dağı 47. Bölüm Fragmanı..

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, her Cumartesi izleyicileri ile buluşuyor. 15 Ocak 2022 Cumartesi günü yeni bölüm fragman linkini seyirciler merak etmektedir. Gönül Dağı izleyicileri her hafta Cumartesi günü saat 20.00'da ekran başındadır. Yılbaşı sebebiyle birçok dizinin yeni bölümü birkaç hafta yayınlanmadı. Gönül Dağı yeni bölümünün bu akşam olup olmayacağı araştırılıyor. Peki, Gönül Dağı dizisi bu akşam var mı? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte Gönül Dağı hakkındaki son bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi yayın gününde izleyicinin araştırma konusu halini aldı. Bu akşam Gönül Dağı var mı, 15 Ocak Cumartesi yeni bölüm yayınlanacak mı sorusuyla araştırılan dizinin fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz haftalarda pek çok dizi yılbaşı tatili dolayısıyla ara verdi. Bu hafta da bazı dizilerin yılbaşı tatili devam ettiği için dizi severler bu akşam Gönül Dağı var mı, 15 Ocak Cumartesi yeni bölüm yayınlanacak mı sorularına yanıt arıyor. Dizinin bu hafta yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. İşte Gönül Dağı 47. Bölüm yayın tarihi ve merak edilen soruların yanıtı...

Bu Akşam Gönül Dağı Var mı?

Bu Akşam Gönül Dağı Var mı?

Gönül Dağı dizisi bu akşam 47. Bölümüyle ekranlarda yerini alacak. Dizinin yeni bölümü, saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Gönül Dağı 47. Bölüm Fragmanı

Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Ramazan'ın tiyatro sahnesinde söylediklerinden etkilenen Asuman, radikal bir kararla onu kaçırmaya karar verir. Bu defa rollerin değişmiş olmasıyla Asuman ve Ramazan'ı nasıl bir yolculuk beklemektedir?

Öte yandan Sefer, Zahide ve Dişçi Musa, bir doktorla görüşmeye giderken Kenan ile Veysel de Kenan'ı büyüten annesinin cenazesine katılmak için yola çıkar. Hepsini, sırtlandıkları dertlerle çıktıkları bu yolculuklarda, nasıl gelişmeler ve sürprizler beklemektedir?

Gönül Dağı Son Bölüm Neler Oldu?

Gönül Dağı Son Bölüm Neler Oldu?

Asuman ve Ramazan aşkı son sürat devam ederken gizlice mesajlaşmaları iyice dikkat çekmeye başladı. Ramazan'ın kiminle mesajlaştığına dair herkesin ayrı bir fikri oluşmaya başladı. İşte de bu sırada oluşan bir aksilik Ramazan'ı hiç istemediği bir duruma sürüklemiş oldu. Bu nedenle, Ramazan'ın nasıl bir hata yapmasına sebep olacaktır? Diğer yandan Arif'in yıllar sonra dönmesi Elif'i sarsarken Zeynep'in ise öfkelenmesine sebep olur. Bu durumu beklenmeyen olay karşısında geçmişi ile vicdanı arasında sıkışıp kalan Elif, ne yapacağını şaşırmış durumdadır. Geldiği onca yolun sonunda Arif, yıllar evvel terk ettiği kızlarının gönlünü almayı başarabilecek midir? Merak konusu oldu.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın