Görüş Bildir
Haberler
Gönül Dağı 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Artık Eski Yollardan Yürümek Yok..."

Gönül Dağı 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Artık Eski Yollardan Yürümek Yok..."

Müge Kakşi
24.10.2021 - 19:45

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Taner Dilek'e 'Burası bizim düğünümüzü yapacağımız yer, aynı masallar ülkesindeki gibi, artık eski yollardan yürümek yok.' derken çift gökyüzüne balon bırakıp sarılır. Öte yandan Hüseyin Ramazan'ın yakasına yapışıp herkesi cayır cayır yaktığını söyler. İşte Gönül Dağı 38. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcılığını Köprü Film'in üstlendiği Gönül Dağı dizisinin yönetmen koltuğunda Yahya Samancı otururken dizinin senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit beraber kaleme almıştır. Mustafa Çiftçi'nin Hikâyelerinden uyarlanan dizinin başrollerinde ise  Berk Atan ve Gülsim Ali gibi başarılı oyuncular var. İşte Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı...

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

“Kenan’ın gerçek ailesini aradığını öğrenen Elif, ona yardım etmek için araştırmalara başlar. İkili bu araştırmaların sonucunda bir ipucuna ulaşırlar. Kenan bu ipucu sayesinde gerçek ailesini bulabilecek midir?

Gülsüm’le yolculuğunun etkisiyle yeniden motive olan Dilek, kasabanın su sorununa çözüm arar ve bu konuda Taner’e yardımcı olur. Bu mücadelenin sonunda başarılı olabilecekler midir?

Kendisinden habersiz Asya’yla sözlendirilen Ramazan, bu meseleyi çözmek ister. Fakat kader onu beklenmedik bir karşılaşmaya sürükler… Ramazan’ın alacağı karar ne olacaktır?..”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın