Görüş Bildir
Haberler
Gönül Dağı 18. Bölüm Fragmanı Yayında? Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Gönül Dağı 18. Bölüm Fragmanı Yayında? Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Sunay Korkmaz
21.02.2021 - 10:32

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Taner, Veysel ve Ramazan kasabaya temiz enerji müjdesini verir. Ramazan bunu da kasabalıya bizzat kendisi duyurur. Bu arada Faruk Müzik, Selami ile kontrat imzalar ancak işler hiç de umduğu gibi olmaz. Peki yeni bölümde bizi başka neler bekliyor? İşte Gönül Dağı 18. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

Belediye Başkanı Münir Bey, tüm Gedelli’ye Temiz Elektrik Santrali’ni ilan edince kasaba karışır. Artık tüm gözler Taner ve amcaoğullarındadır. Amcaoğulları bir yandan santrali yetiştirmeye çalışırken, diğer yandan ise santrali kuracakları alanı bulmaya çalışmaktadırlar. En uygun alanı bulurlar, fakat burası yaşlı bir kadının tarlasıdır. Tarlayı kadından kiralayacaklardır, fakat kadının hazin hikayesi, amcaoğullarını derinden etkiler. Santrali kurabilmeleri için bu hazin hikayeyi çözmek zorundadırlar.

Bu arada Sefer, Zahide’yi özel bir yere davet eder. İkili burada geçmişi ve bugünü konuşur. Sefer’in Zahide’ye yapacağı büyük sürpriz ikiliyi nasıl etkileyecektir?

Öte yandan Dilek, babasıyla ilgili öğrendiği gerçeği, annesiyle konuşmaya çekinir. Ancak bu sırrın ağırlığını daha fazla taşıyamaz ve Gülsüm’le konuşmaya karar verir. Gülsüm’ün tepkisi ne olacaktır?

Aşağıdaki Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın