Görüş Bildir
Haberler
Gomez: "Fiorentina’ya Dönmek İstemiyorum"

Gomez: "Fiorentina’ya Dönmek İstemiyorum"

Enver K.
21.11.2015 - 11:32

Beşiktaş’ın golcüsü Mario Gomez, İtalya defterini kapadığını açıkça gösterdi, “Zorlu geçen iki yılın ardından kendimi çok iyi hissediyorum, Fiorentina’ya dönmek istemiyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine toplayan Mario Gomez, geleceğiyle alakalı önemli açıklamalar yaptı. İngiliz basınına konuşan Gomez, İstanbul’da ve Beşiktaş’ta mutlu olduğunu söyledi.

Manchester United ve Chelsea’den teklif olduğu iddia edilen Gomez, son günlerde kendisini çok iyi hissettiğini aktardı. Tecrübeli golcü, “Zorlu geçen 2 yılın ardından şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Sezon sonunda Fiorentina’ya geri dönmek istemiyorum” diye konuştu.

Mario Gomez’in, “Beşiktaş sayesinde tekrar Alman Milli Takımı’na geri döndüm. Bunda takım arkadaşlarım ile teknik heyetin büyük payı var. Türkiye’den ayrılmam için herhangi bir neden yok” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Yeni sezonda da Beşiktaş’ta forma giyeceğini artık yönetime açık açık söyleyen Mairo Gomez için, geçtiğimiz günlerde Başkan Fikret Orman, sezon sonunda yeni mukavele için masaya oturacaklarını söylemişti. Beşiktaş Yönetimi’nin de isterse bu oyuncuyu sezon sonu geri gönderme hakkı bulunması nedeniyle, yönetim ligin ikinci yarısında Alman oyuncuyla görüşecek ve opsiyonları devreden çıkaracak.

Sık sık Louis Van Gaal tarafından takip edildiği öne sürülen 30 yaşındaki oyuncunun, Mourinho’nun da listesinde olduğu belirtildi.

Milli forma şanssızlığı

Almanya Milli Takımı’na geri dönen Mario Gomez, ciddi bir şanssızlık yaşadı. 14 ay sonra milli formayla geri dönen Gomez, Paris’te yaşanan terör saldırıları nedeniyle yaşadığı tedirginlik sıkıntı çıkarmıştı. Kötü bir şanssızlık yaşayan 30 yaşındaki golcü futbolcu, ülkesinde çıkacağı mücadeleyi de benzer bir durumdan dolayı oynayamadı. Hannover’de oynanması planlanan Hollanda karşılaşması terör ihbarları nedeniyle yapılamamıştı.

Radyospor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
10
1
0
0
0
0