Görüş Bildir
Haberler
Golden Foot'ta 'Hamit' Sürprizi!

Golden Foot'ta 'Hamit' Sürprizi!

Batuhan
23.01.2014 - 18:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Golden Foot'ta 'Hamit' Sürprizi!

Avrupa’nın prestijli futbol ödüllerinden Golden Foot’un 2014 yılı adayları belli oldu. Cristiano Ronaldo, Andres Iniesta, Gianluigi Buffon, Radamel Falcao, Arjen Robben, Van Persie başta olmak üzere bir çok ünlü yıldızın bulunduğu listede toplam 30 aday futbolcu belirlendi.

Geçtiğimiz yıl Galatasaraylı Didier Drogba’nın kazandığı prestijli ödül için bu yıl da sarı kırmızılı takımdan bir futbolcu aday gösterildi. Golden Foot adayları arasında Hamit Altıntop’a da yer verildi. Ancak milli futbolcunun belirlenen listede yer alması kafalarda soru işareti yarattı. Çünkü Hamit geçen yıl ağustos ayında geçirdiği sakatlığın ardından sahalardan uzak kalmıştı. O günden beri hiçbir maçta oynamayan ve sakatlığının sürmesi nedeniyle de hala formadan uzak olan 31 yaşındaki oyuncunun adaylığı merak konusu oldu.

Konuyla ilgili merkezi Monaco’da bulunan kuruluşun bilgisine başvurduk. Golden Foot yetkilisi Dan Lavore SKORER’e yaptığı açıklamada, oyuncunun aday olarak belirlenmesinin kendi seçimleri olmadığını söyledi. Lavore, “110 farklı ülkeden 150 spor gazetecisinin büyük bir bölümü Hamit Altıntop’u 30 kişilik listede gösterdi” açıklamasında bulundu. Yüzlerce basın mensubunun, aylarca forma giymeyen ve hala sahalardan uzak olan futbolcu için tercihte bulunması ilginç bir tesadüf olarak yorumlandı.

Her futbolcunun kariyeri boyunca yalnızca bir kez kazanabildiği Golden Foot ödülü 2003’ten bu yana veriliyor. 28 yaş üzerinde ve aktif futbolculuk hayatını sürdüren oyuncular arasından belirlenen 30 kişilik aday listesinin ardından internet oylaması ile futbolseverler yılın en iyi futbolcusunu seçiyorlar.

Skorer

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/golden-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın