Görüş Bildir
Haberler
Göktürk Ural'dan Ergin Ataman'a Tokat Şikayeti!

Göktürk Ural'dan Ergin Ataman'a Tokat Şikayeti!

Batuhan
11.02.2015 - 15:01

Galatasaray Kulübü'nün basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Can Topsakal, genç oyuncu Göktürk Ural'ın Ergin Ataman hakkında TBF'ye şikayette bulunduğunu söyledi.

Topsakal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun süredir kulüpten ücretini alamayan Ergin Ataman'la ilgili son durumu aktardı.

Ergin Ataman'ın geciken ödemeleriyle ilgili konuyu dün yönetim kurulunda görüştüklerini anlatan Topsakal, 'Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'a bugün iki aylık ödeme yaptık. Kalan bölümü de yine yavaş yavaş ödeyeceğiz. Herhangi bir sorunumuz yok. İmkanımız oldukça biriken ödemeyi kapatacağız ama tarih veremiyoruz. Şu anda hocamızın alacaklarının iki aylık bölümünü yatırmış olduk' şeklinde konuştu.

Ataman'ın genç oyuncuya tokat atması

Can Topsakal, Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'ın, Türkiye Basketbol Ligi'nde son oynanan NSK Eskişehir Basket maçının ardından soyunma odasında genç oyuncu Göktürk Ural'a tokat atmasını hoş karşılamadıklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı idareci, 'Bundan dolayı memnun değiliz. Oyuncunun babasıyla görüştüm ve Türkiye Basketbol Federasyonu'na şikayette bulunacaklarını söyledi. Bunu da biz engelleyemeyiz' ifadelerini kullandı.

Topsakal, yaşanan olayla ilgili yönetim kurulu olarak aldıkları bir karar bulunmadığını aktarırken, Kulüp Başkanı Duygun Yarsuvat'ın Ergin Ataman'la konuyu görüşeceğini ve daha sonra karar vereceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: http://tr.eurosport.com/basketbol/tbl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0