Görüş Bildir
Haberler
Gökhan İnler: "İki Maçı Da Kazanacağımıza İnanıyoruz"

Gökhan İnler: "İki Maçı Da Kazanacağımıza İnanıyoruz"

Enver K.
18.02.2015 - 19:41

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'un konuğu olmaya hazırlanan Napoli'de teknik direktör Rafael Benitez ve orta saha oyuncusu Gökhan İnler basın toplantısı düzenledi.

Napoli'nin Türk asıllı oyuncusu Gökhan İnler, 'Maç bizim için çok önemli. Trabzonspor güçlü bir takım. Evinde çok iyi maçlar sergiliyorlar. Bizim için önemli olan turu geçmek ve bunun için iyi bir performans göstermeliyiz. Trabzon'un seyircileri çok ateşli. Bu sezon birkaç maçlarını izlemiştim. Ama bizim için önemli olan tribünlerde ne kadar seyirci olacağı değil, maça iyi başlamak. Ne kadar çok seyirci olursa olsun önemli olan takımın sergileyeceği performans. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Büyük bir takımız. İki maçı da kazanacağımıza inanıyoruz ve tüm konsantrasyonumuz bu yönde. Biz Napoli'yiz ve sonuna kadar gitmeyi, kupayı kazanmayı hedefliyoruz' dedi. 

Gökhan İnler, Beşiktaş'a transferi konusundaki bir soruya da, 'Bu konular hakkında bir şey diyemem' yanıtını verdi. 

Başarılı oyuncu hangi Türk takımını tuttuğu konusunda ise, 'Ailem Türkiye'de yaşıyor, burayla bağlantılarım çok güçlü. Ama ailemin ve benim hangi takımı tuttuğumu söylemem doğru olmaz' dedi.

DHA - Ömür Avcı - Osman Şişko

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0