Görüş Bildir
Haberler
Gökçek'in Oyunu Bu Kez Tutmadı, Erken Deşifre Oldu

Gökçek'in Oyunu Bu Kez Tutmadı, Erken Deşifre Oldu

18.02.2014 - 15:33 Son Güncelleme: 18.02.2014 - 15:34

Ankara İçin Gönüllüleri: “Ankara’da temiz siyaset istiyoruz.

Ankara’da otobüs durakları ve billboardlara gece yarısı astırılan ve sol örgütler tarafından yaptırıldığı imajı verilmeye çalışılan korsan afişler, Ankara gündemine oturdu. 2009 seçim döneminde yapılan “Gökçek Gidecek, Sol Gelecek” şeklindeki korsan afişleri anımsatan afişler. Ankara İçin gönüllüleri tarafından protesto edildi.

“Ankara İçin Gönüllüleri”, www.ankaraicin.com internet sitesi aracılığıyla bir araya gelerek, afişlerin üzerine stickerlar yapıştırarak korsan afişleri Ankara’nın her yerinde protesto etti.

“Ankara İçin Gönüllüleri” adına açıklama yapan Mehmet Bayır; “Ankara İçin Gönüllüleri Ankara’da temiz siyaset istiyor. Ankara’yı kurtarmak istediğimiz kirli siyaset anlayışına her gün yenileri eklenmektedir. Ankara güne bütün otobüs duraklarına yapıştırılan korsan afişlerle başladı. Afişin içeriğine bakıldığı zaman bir sol örgüt tarafından yapılmadığı aşikardır. Korsan afişlerin işten atılırız korkusuyla belediye personeli tarafından yapıştırtıldığı konuşulmaktadır.  Bu kirli siyaset anlayışına gönüllülerimiz orantısız zekayla anında cevap vermiştir. Bu stickerlar bir Ankara İçin Gönüllüsü tarafından tasarlanıp, bastırılmış ve dağıtılmıştır. Ankara için gönüllüleri, tüm Ankara’da yeni ve marka kent Ankara için kirli siyasetle her zaman mücadele etmeye devam edecektir” dedi.

Kaynak: http://www.mansuryavas.com.tr/duyuru/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0