Görüş Bildir
Haberler
Godspeed You! Black Emperor Türkiye'de

Godspeed You! Black Emperor Türkiye'de

Dünyada da milyonlarca hayranı bulunan, Kanadalı sıradışı post rock grubu Godspeed You! Black Emperor, ya da geniş kitlelerce bilinen adıyla GY!BE, 17 Kasım Salı günü Türkiye’de ilk kez Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde, kendilerini heyecanla bekleyen dinleyicileriyle buluşacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büyülü bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

Adını, 1976 yılında Mitsuo Yanagimachi’nin yönetmenliğinde Japonya’da çekilmiş, Kara İmparatorlar’ın yaşamını konu olan bir belgesel olan “God Speed You! Black Emperor”dan alan grubun tüm dünyada geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Uzun iniş çıkışları ve kullandıkları yaylı enstrumanlarla son derece vurucu bir müzik dili kullanan grubun şarkıları sıradışı bir müzik zevkine hitap ediyor.

İlk kez 1994 yılında yerel bir gruba destek olmak için bir araya gelen GY!BE, ilk albümlerini çıkarmadan önce canlı performanslarla adını duyurmuş, aynı yıl çıkardıkları All Lights Fucked on the Hairy Amp Drooling albümünü sadece 33 adetle sınırlı tutmuştu. Montreal post rock sahnesinin en önemli gruplarından sayılan GY!BE, ilk albümünü 1997 yılında yayınladı. Kayıtları halen, dünyaca ünlü Constellation Records’dan çıkıyor. 1998’den 2002 yılına kadar her yıl turneye çıkan grup, 2003 yılında dağılacakları yönündeki söylentilere karşı, 2012’de “Allelujah! Don’t Bend Ascend” ve 2015’de “Asunder, Sweet and Other Distress” isimli tamamen yeni kayıtlardan oluşan albümler çıkarıp, sürekliliğini koruyarak hayranlarını sevindirdi.

17 Kasım 2015 Sal, 21:00'de Zorlu Performans Sanatları Merkezi,'nde.

Detaylı bilgi için: http://www.biletix.com

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın