Görüş Bildir
Haberler
Göbek Eritme Hareketleri! Göbek Eritmek İçin En Etkili 4 Hareket

Göbek Eritme Hareketleri! Göbek Eritmek İçin En Etkili 4 Hareket

Gaye Erdem
08.04.2015 - 00:31 Son Güncelleme: 19.04.2015 - 14:40

İnanmak Başarmanın Yarısıdır!

Göbek eritmenin birinci aşaması kesinlikle başarabileceğinize inanmaktır, homini gırtlak yeme alışkanlığınızı bırakmanız bile ikinci sırada gelir. 

Sizler için göbek eritme hareketleri ile ilgili araştırma yaptım ve en etkili hareketleri bir araya getirdim. Bu harika göbek eritme hareketleri-yağ yakıcı zayıflama egzersizleri ile evde kolayca kendi programını yapabilirsiniz. 

Resimli anlatım ile hep birlikte görelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bacak Kaldırma (Double Leg Lift)

Hedeflenmesi zor olan alt karın kaslarınızı çalıştıran bir egzersizdir. Resimde görüldüğü gibi düz bir zemin üzerine uzanarak uygulanır ve eller ensede birleştirilir. Dengeyi sağlamada zorlanırsanız elleri kalça altında birleştirerek de hareketi yapabilirsiniz. Başlangıç için 3 set 20 tekrar şeklinde uygulayın. Sonrası için setler veya tekrar sayılarını artırabilirsiniz.

2. Kıvrık Diz ile Kalça Kaldırma (Cable Reverse Crunch)

2. Kıvrık Diz ile Kalça Kaldırma (Cable Reverse Crunch)

Bu hareket ana kasları geliştirmek için etkili bir egzersizdir. Hareket esnasında karın kaslarınızı sıkıştırın ve birkaç saniye bekledikten sonra başlangıç pozisyonuna geri dönün. 20'şer tekrar ile 3 set olarak egzersizi uygulayın.

3. Çapraz Mekik (Criss Cross)

Bu mekik hareketi, üst ve alt karın kaslarını çalıştırır. Sağ dirseğinizi ve sol dizinizi göğsünüzün üzerinde değecekleri şekilde kaldırarak kıvrılın. Sonrasında başlangıç pozisyonuna dönerek hareketi diğer kol ve bacak ile tekrarlayın. 3 set 15'er tekrar halinde hareketi uygulayın.

4. Yan Plank (Side Plank)

4. Yan Plank (Side Plank)

Bacaklarınız dik ve ön kolunuz vücuda paralel olacak şekilde yan yatın. Karın kaslarınızı içinize çekerken yerden yavaşça kalkarak ayaklar ve ön kol üzerinde dengede kalmaya çalışın. Sağ ve sol kısımlar için ayrı ayrı 20'şer tekrar ile 3 set şeklinde hareketi uygulayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zayıflama konusunda beslenme %70, egzersizler ise %30 oranında etkilidir. Velhasıl egzersizlerden en iyi sonucu almak ve göbek yağlarını eritme sürecinizi hızlandırmak istiyorsanız, beslenmenize de mutlaka dikkat etmelisiniz.

BONUS: Paket Program Halinde Karın Egzersizleri Antrenmanı :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
31
21
19
16
15
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın