Görüş Bildir
Haberler
Giyim Zevkine Göre Ne Kadar Elitsin?

etiket Giyim Zevkine Göre Ne Kadar Elitsin?

Bir testimizle daha karşınızdayız. Bu sefer giyim zevkinize göre ne kadar elit olduğunuzu söylüyoruz. Hem kadınlar hem de erkekler bu testi çözebilir. Yalnız eğer karşı cinsin kullandığı bir giyim malzemesi görürseniz onu sevgilinizi düşünerek cevaplayın. Hadi bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak hangi dönemin tarzı sana daha çok uygun onu öğrenelim.

2. Kendin veya sevgilin için bir stiletto seç desek?

3. Şimdi de kendin veya sevgilin için bir sneakers seç.

4. Kendine ya da sevgiline bu çantalardan hangisini alırdın?

5. Şimdi de kendinin ya da sevgilinin günlük hayatta kullandığı tarz gömleği seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya sevgilin veya kendin için boxer tercihin?

7. Şimdi de sevgilin veya kendin için sütyen tercihini soralım?

8. Sıra geldi kravata. Sevgiline ya da kendine hangi kravatı daha çok yakıştırırsın?

9. Son olarak bir de sevgilin ya da kendin güneş gözlüğü seç testi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Külkedisi gibisin!

Külkedisi gibisin!

Verdiğin cevaplardan anlıyoruz ki sen külkedisi gibisin. Aslında içinde herkesin gıptayla bakacağı bir cevher var ancak çıkartmana engel oluyorlar. Senin üzerindeki baskı kimde olsa isyan eder ama sende peygamber sabrı var. Maalesef elit bir görüntün yok ama merak etme hem biz senin içinde nasıl bir elit olduğunu biliyoruz hem de sabrın sonu selamet. Er ya da geç senin içindeki cevher dışarıya çıkacak merak etme.

Paçalarından elitlik akıyor!

Paçalarından elitlik akıyor!

Sen o kadar elit bir insansın ki her tarafından elitlik fışkırıyor. Paçalarından akan elitliği insanlar yerden alıp ellerine yüzlerine sürüyor ki onlara da biraz elitlik bulaşsın. Haliyle insanların özendiği hayatları yaşamakla meşgulsün. Böyle olunca kıskananın da çok oluyor doğal olarak. Seni çekemeyen o kadar insan var ki etrafında zaten sen de farkına varmışsındır. Ama tabii ki çekemeyen anten taksın. Sen gerçek bir elit olarak bu tavrında ödün verme ve onları kaale almamaya devam et. Bırak ÇEKEMEYENLER KISKANANLAR ÇATLASIN!

Kraliyet ailesi soyundan mısın acaba?

Kraliyet ailesi soyundan mısın acaba?

Allahım bu ne elitlik... Sen kesinlikle kraliyet ailesi soyundan olmalısın. Ya da olmasan bile kesin bir bağlantın var. Ailen seni bebekken prensesler/prensler gibi büyütmüş. E haliyle bu da senin şimdiki hayatına yansımış. Asaletin dillere destan. Hem aldığın eğitim hem de doğuştan gelen ve ruhunda olan elitlik herkesin sana gıptayla bakmasına neden oluyor. Aslında sen elitliği de aşmışsın. Seninki elitlik değil başka bir şey. Elitlik olsa duramazsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1436
724
689
363
116
69
59
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?